Kunststof
verpakkingsmateriaal

Kunststof verpakkingen

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk aan leveranciers en partners, zijn wij dé specialist op het gebied van maatwerk verpakkingen en beschermende verpakkingen voor al uw producten. Het is onze missie ervoor te zorgen dat verpakkingen naadloos aansluiten bij uw product en wensen. Wij hebben alles in huis om onderscheidende en op maat gemaakte kunststof verpakkingen te realiseren. 

Kunststof is een zeer populair verpakkingsmateriaal en kan op vele manieren worden gebruikt. Wij hebben voor u een ruim assortiment kunststof verpakkingen van Blockline beschikbaar. Bij ons kunt u terecht voor: potten, plastic potjes met schroefdeksel, flessen in kunststof, transparante plastic flessen met een schroefdop of veiligheidsdop, plastic cosmeticapotten met deksel, of uit ronde of vierkante bokalen in kristalhelder transparant PET met een schroefdeksel. Maar ook plastic zakken, draagtassen of vuilniszakken en toebehoren vindt u in ons assortiment.

 

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Diverse kunststof verpakkingsmaterialen

Bent u op zoek naar een product dat niet in ons huidige Blockline assortiment aanwezig is? U kunt bij onze experts ook terecht voor advies en bemiddeling voor plastic verpakkingen op maat. Hierbij kunt u denken aan primaire en secundaire verpakkingen. Voor een primaire kunststof verpakking zoals een fles met speciale deksel op dop. Of een plastic container. Deze verpakkingen beschermen uw producten tegen schokken en botsen en zijn dus perfect voor de verzending van al uw kwetsbare artikelen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een bestaand product uit ons assortiment aan te passen aan uw wensen. Bijvoorbeeld door op maat gemaakte bedrukking of een ander soort sluiting. Kijk hiervoor eens bij onze flacons, plastic flessen, doppen, deksels en sluitingen of plastic potten.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN