Plastic flessen

Plastic flessen

Plastic flessenBinnen het uitgebreide assortiment van Blockline vindt u een ruime variatie aan plastic flessen. Het standaardassortiment bestaat onder andere uit: HDPE en PET flessen, maar ook Jerrycans, flessen ten behoeve van spoelvloeistof en injectieflacons (PP). Uiteraard zijn er mogelijkheden om de plastic flessen aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Voor alle plastic flessen in het assortiment van Blockline is een passende sluiting beschikbaar.

Zoals gezegd is Blockline niet alleen uw partner in standaardverpakkingen, ook voor maatwerkoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het bieden van standaardoplossingen is Blockline de juiste partner voor het ontwikkelen van uw eigen plastic fles op maat.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN