Producenten
verpakkingen

Verpakkingen voor productietoepassingen

Dagelijks bewijzen wij ons aan klanten in de farmaceutische, cosmetische en veterinaire branche. Ervaren en technisch hoog gekwalificeerd, dit is hoe klanten ons kennen. Als specialist in verpakkingen en verpakkingsmaterialen hebben we de afgelopen 60 jaar een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten en zakelijke partners. Door onze creativiteit en flexibiliteit willen we ons verder onderscheiden.

Blockline is uw partner als het gaat om standaardverpakkingen en maatwerkoplossingen. Van idee tot ontwikkeling en productie van de verpakking, wij staan u bij gedurende het hele proces. Graag leggen wij alle opties aan u voor. Afgestemd op uw wensen, eisen en productspecificaties. Samen gaan we voor een duurzame oplossing.

Biedt een verpakking uit ons standaardassortiment voor u niet de oplossing? Dan is Blockline uw partner in verpakkingen. Voor u sourcen wij de beste verpakking daar waar ze geproduceerd worden. Dus heeft een verpakkingsuitdaging? Blockline denkt mee, geeft advies en ondersteunt u bij het zoeken naar de beste verpakkingsoplossing. Blockline heeft een uitgebreid assortiment op voorraad en een uitgebreid netwerk aan partners. Hiermee kunnen wij u altijd voorzien van de beste verpakking voor uw product.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Verpakkingen voor de productiemarkt

Of het nu gaat om grootverpakkingen of kleine verpakkingen, bij Blockline bent u verzekerd van de beste verpakkingsoplossing. Wij denken met u mee en kunnen u een scala aan mogelijkheden bieden. Hiervoor staan wij dagelijks in contact met onze partners. Mocht u de juiste oplossing niet in ons standaard assortiment vinden, neem dan contact op met één van onze experts. Dankzij jarenlange ervaring kunnen zij u begeleiden bij het vinden van een passende verpakkingen.

Blockline kan u volledig ontzorgen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarbij zijn wij thuis in alle regels en richtlijnen. Snel en flexibel denken en handelen is kenmerkend voor onze organisatie. Met een kwalitatieve en/of onderscheidende verpakking willen wij uw voorsprong ‘op de rest’ vergroten.

 

PRIMAIRE EN SECUNDAIRE VERPAKKINGEN

We hebben een schat aan ervaring op het gebied van primaire verpakkingen van glas, kunststof, aluminium of een ander materiaal. Dit zijn verpakkingen die direct in contact komen met het product. Graag adviseren wij u over de meest geschikte verpakking voor uw product. Natuurlijk zijn wij ook altijd bereid met u mee te denken over slimme alternatieven. Zo krijgt u een maatwerkoplossing die aansluit bij uw wensen en eisen.

Bij Blockline bent u ook aan het juiste adres voor secundaire verpakkingen, waaronder kartonnen vouwdoosjes en papieren draagtassen. En voor alle vraagstukken die hiermee samenhangen, zoals de materiaalkeuze en de bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking. Ook de uitstraling moet optimaal zijn.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, ook beantwoorden wij uw verpakkingsvraagstukken met advies over maatwerkoplossingen.

Door als (exclusief) distributeur samen te werken met kwalitatief hoogstaande partners in de verpakkingssector, kunnen wij u ook de laatste innovatieve oplossingen bieden.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN