Spuiten + toebehoren

Spuiten + toebehoren

Spuiten + toebehorenDe spuiten en toebehoren zijn binnen het ruime assortiment van Blockline in verschillende maten en variaties beschikbaar. Het standaardassortiment bestaat onder andere uit: Baxa doseerspuiten, Blockline doseerspuiten, Oraldose en toebehoren.

Er zijn ook mogelijkheden om de spuiten en toebehoren aan te passen naar uw persoonlijke wensen en de productspecificaties van uw keuze. Naast de standaard verpakkingen is Blockline de juiste partner voor het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Ook als het gaat om spuiten en toebehoren.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN