Maatwerk
oplossingen

Professionals in maatwerkoplossingen

U wilt de beste verpakking voor uw product. Daarom wilt u een deskundige verpakkingsspecialist die begrijpt aan welke eisen uw verpakking moet voldoen en samen met u op zoek gaat naar de perfecte oplossing.

Maak kennis met Blockline, de verpakkingsactiviteit van Brocacef B.V. Ruim meer dan 60 jaar bieden wij als verpakkingsspecialist standaard verpakkingen en maatwerkoplossingen. En hebben wij gewerkt aan een uitgebreid netwerk van leveranciers en samenwerkingspartners. Dit is één van de voordelen wanneer u kiest voor Blockline als uw leverancier in verpakkingen.

Stelt uw productspecifieke eisen aan een primaire verpakking, dan hebben wij de oplossing. Maar wij helpen u ook graag bij het vinden van een passende secundaire verpakking. En heeft u andere wensen of behoeften? Vraag dan één van onze specialisten naar de mogelijkheden van maatwerkoplossingen.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 
Meer dan 60 jaar verpakkingservaring

Maatwerkoplossingen die bij uw wensen en eisen passen

We hebben een schat aan ervaring op het gebied van verpakkingen. Onze ervaring delen wij graag met u. Zo adviseren wij u over de beste verpakkingskeuze voor uw product: glas, kunststof, aluminium of een ander materiaal. Ook zijn wij altijd bereid met u mee te denken over slimme alternatieven. U krijgt dus altijd een maatwerkoplossing die bij uw wensen en eisen past.

Ook voor maatwerkverpakkingen bent u bij Blockline aan het juiste adres. Ons advies is allesomvattend: van materiaalkeuze tot en met de bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking. Ook de uitstraling moet optimaal zijn.

Met onze persoonlijke aanpak en de mogelijkheid om zowel standaard- als maatwerkverpakkingen te leveren, adviseren en helpen wij klanten in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire sector. Onze ambitie is het vinden en leveren van de beste kwaliteitsverpakking voor uw product.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij als leverancier samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN