Klysmaflacons


Materiaal
Eigenschappen
GMP
Kleur

Klysmaflacons

Flacons en monturen zijn binnen het ruime assortiment verpakkingen van Blockline in talrijke variaties beschikbaar. Het standaardassortiment bestaat onder andere uit: Klysmaflacons. Maar ook kunststof en glazen flacons, oogdruppelflacons en monturen in diverse soorten zijn bij ons verkrijgbaar.

Niet alleen voor standaardoplossingen is Blockline een gewaardeerde partner in verpakkingen. Ook voor oplossingen op maat doen wij net dat stapje extra. De variëteit in ons standaardassortiment is ruim, mocht desalniettemin uw verpakkingsoplossing hier niet tussen staan. Neem dan contact op met één van onze verpakkingsdeskundigen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN