Ardagh
Glass

 
Onze partner in verpakkingen

Ardagh Glass

De Ardagh Group is een toonaangevende leverancier van oneindig recyclebare metalen en glazen verpakkingsoplossingen. De snelle groei van de afgelopen twintig jaar is te danken aan investeringen die gedaan zijn in mensen en processen.

Zo heeft Ardagh een belang van 42% genomen in Trivium Packaging, een toonaangevende leverancier van metalen verpakkingen voor food producten maar ook voor personal care.

Kernwaarden van het Ardagh zijn het consequente streven naar innovatie, kwaliteit en service. De ambitie van het bedrijf is om samen met de stakeholders, voor de lange termijn, duurzaam succes te kunnen bieden.

Al vrij snel na de oprichting van Bloklandpack (het huidige Blockline) werd er een exclusieve overeenkomst gesloten voor het leveren van glazen medicijnflessen en glazen druppelflesjes.

Ondanks dat Ardagh is uitgegroeid tot een speler van wereldformaat, wordt ook vandaag de dag een deel van het Blockline assortiment onder eigen label geleverd. Het gaat hierbij om uitsluitend glazen verpakkingen zoals druppelflesjes en medicijnflessen waarbij de verpakkingswijze, speciaal voor de apotheek, gericht is op kleine hoeveelheden per doos.

Een kijkje in de wereld van Ardagh Glass

Ardagh Group is een toonaangevende leverancier in oplossingen met toegevoegde waarde, zoals recycleerbare, metalen en glazen verpakkingen voor ’s werelds toonaangevende merken. Het consequente streven naar innovatie, kwaliteit en klantenservice, ondersteund door investeringen in mensen en processen, heeft hun snelle groei van de afgelopen twee decennia gerealiseerd.

 
Ardagh group

Een wereldleider in verpakkingsoplossingen

Bij Ardagh glass worden niet alleen glazen containers geproduceerd, ze creëren de toekomst van glasverpakkingen.  En bieden technologie, expertise, innovatie, een uitgebreide geografische spreiding en volledige end-to-end supply chain-service. Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van glazen containers.

Van innovaties in complexe flesvormen, tot reliëf- en reliëftechnieken, tot doorbraken in sluitingsafwerkingen, Ardagh glass is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om producten in het schap en in de handen van de consument te krijgen.

Bij Ardagh Group begrijpen ze als geen ander het belang van branding en verpakkingsontwerp.  Om deze reden hebben hun klanten meer dan 80 Clear Choice Awards ontvangen van het Glass Packaging Institute voor het verpakken van hun producten in innovatieve glazen containers vervaardigd door Ardagh Group.

De wereldwijde vraag naar duurzaamheid van hulpbronnen en energie heeft geleid tot de succesvolle ontwikkeling van lichtgewicht glas. In de afgelopen 15 jaar is het gewicht van een typische glazen container met ongeveer 40% gedaald, en Ardagh loopt voorop in deze lichtgewichttechnologie.

Glas, een van de meest duurzame en veelzijdige materialen

Als het gaat om hoogwaardige producten en service, wordt Ardagh beschouwd als de toonaangevende leverancier in de branche.

Ze hebben deze kwaliteiten gecombineerd met de vaardigheid en ervaring van ontwerpers om bekroonde flessen en potten te creëren voor vele toonaangevende voedingsmiddelen- en drankenmerken.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN