Veterinaire
verpakkingen

VERPAKKINGEN VOOR VETERINAIRE TOEPASSINGEN

Met onze basis in de farmaceutische markt is Blockline zeer vertrouwd met het produceren volgens strenge richtlijnen. De afgelopen jaren zijn de kwaliteitseisen die gesteld worden aan producenten, contractafvullers en leveranciers steeds zwaarder geworden. 

Grondstoffen en verpakkingsmaterialen moeten gedocumenteerd worden en aan strenge eisen voldoen. Dit brengt veel werk met zich mee; het opvolgen van uitgebreide procedures en het bijhouden van de documentatie hieromtrent. Blockline kan u hierbij helpen door het bieden van ondersteuning. Niet voor niets zijn wij door de WINAp als betrouwbare leverancier geaccrediteerd.

Wilt u advies over veterinaire verpakkingen. Wij helpen u graag en denken niet alleen met u mee over vorm en uitvoering, maar ook over het (innovatieve) totaalconcept. Zo bent u niet beperkt tot alleen het assortiment van Blockline, maar dankzij ons advies op maat zoeken wij voor u de beste verpakkingsoplossing.

 

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

VERPAKKINGEN VOOR DE VETERINAIRE MARKT

Door onze ervaring in de farmaceutische sector zijn wij volledig op de hoogte van de strenge eisen die aan verpakkingen worden gesteld. Door de productie-uitdagingen als gevolg van diverse richtlijnen, zijn wij ook verpakkingsexpert binnen de veterinaire markt. Bent u producent of (loon)verpakker en actief in de veterinaire branche? Ook voor u hebben we een scala aan standaardverpakkingen. Heeft u specifieke wensen, dan adviseren wij u graag.

Blockline is expert op het gebied van primaire verpakkingen. Dit zijn verpakkingen die direct in contact komen met het product, zoals flessen en dispensers. Graag adviseren wij u over de beste materiaalkeuze voor uw product: glas, kunststof, aluminium of een ander materiaal. Ook zijn we altijd bereid met u mee te denken over slimme verpakkingsoplossingen. Zo krijgt u altijd het maatwerk wat bij uw wensen en eisen past.

Bij Blockline bent u ook aan het juiste adres voor secundaire verpakkingen, waaronder kartonnen vouwdozen en draagtassen. Evenals alle vraagstukken die hiermee samenhangen, zoals de materiaalkeuze en de bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking. Ook de uitstraling moet passen bij uw product.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, ook beantwoorden wij uw verpakkingsvraagstukken met advies over maatwerkoplossingen.

Door als (exclusief) distributeur samen te werken met kwalitatief hoogstaande partners in de verpakkingssector, kunnen wij u ook de laatste innovatieve oplossingen bieden.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN