Impex
Dermatologie
Vincent Knispel

“Veel verpakkingsleveranciers werken met grote bestelvolumes, maar onze magazijnruimte is beperkt. Bij Blockline staat nu onze voorraad. Op afroep wordt er uitgeleverd daar waar wij willen. Ik zie dit echt als dé toegevoegde waarde van Blockline; meedenken en net iets meer bieden dan ik als klant verwacht.”

 

Magento Commerce

Het verhaal achter
Impex Dermatologie

De drive om mensen met (ernstige) huidproblemen verder te helpen is de reden dat Impex Dermatologie in 1977 is gestart. Begin 2005 brengt Impex haar eigen hypoallergene productlijn, inclusief apparatuur op de markt onder de naam Meditopics.

Naast Meditopics, verkoopt Impex ook producten van de bekendere merken als Eucerin, La Roche-Posay, Dermolin en Synchroline.

In vier decennia is Impex Dermatologie uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een hoge klantentevredenheid.

Vincent Knispel, directeur/eigenaar van Impex Dermatologie: “Omdat wij in ons dagelijks werk onze klanten centraal stellen, is het fijn samen te mogen werken met een leverancier die ons dat zelfde gevoel geeft.

De mensen van Blockline denken met je mee. Verplaatsen zich in de uitdagingen waarmee ik als klant te maken heb. Zo is een stabiele kwaliteit van onze Meditopics producten tijdens gebruik belangrijk.

De kunststof tubes die Blockline ons leverden waren niet meer afdoende. De specialisten van Blockline stelden ons een airless flacon voor. Een passende oplossing. Alleen werden we geconfronteerd met de volgende uitdaging.

 

“De mensen van Blockline denken met je mee en verplaatsen zich in de uitdagingen waarmee ik als klant te maken heb. Zo is een stabiele kwaliteit van onze Meditopics product tijdens gebruik belangrijk. Eerder hadden we kunststof tubes. De specialisten van Blockline stelden ons een airless flacon voor.”

Veel verpakkingsleveranciers werken met grote bestelvolumes maar onze magazijnruimte is beperkt. Onze voorraad staat nu bij Blockline.

Zij leveren op afroep de airless flacons uit waar wij ze geleverd willen hebben. Ik zie dit echt als dé toegevoegde waarde van Blockline; meedenken en net iets meer bieden dan ik als klant verwacht.” aldus Vincent Knispel, directeur/eigenaar Impex Dermatologie.

 

 
VOOR IEDERE VRAAG EEN VERPAKKINGSOPLOSSING

VERPAKKINGEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een leverancier met een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen? Dan bent u bij Blockline aan het juiste adres. Blockline is met honderden verpakkingsmaterialen dé verpakkingsspecialist van Nederland.

Dagelijks versturen wij diverse verpakkingsmaterialen naar onze klanten opererend in onder andere de cosmetische, farmaceutische, veterinaire sector.

Bij Blockline kiest u altijd voor een ruim aanbod primaire en secundaire verpakkingsmaterialen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de verpakkingsbranche voorzien wij u graag van een passend advies. Ons assortiment is speciaal ingericht om het maximale voor onze klanten te bieden. Hiernaast kunnen onze experts u helpen met het vinden van de juiste oplossing bij iedere verpakkingsvraagstuk. Onze kernwaarden zijn: snel, grondig en betrokken.

We streven ernaar iedere klant het vertrouwen mee te geven dat er gekozen is voor de beste verpakking, er zonder zorgen een bestelling geplaatst kan worden en dat deze volgens afspraak en zonder verrassingen achteraf geleverd wordt. Onze ambities is het om te bouwen aan een lange termijn relatie met onze klanten.

Daarom kunt u ons zien als partner in verpakkingen. En hebben wij binnen ons standaard assortiment niet de oplossing voor u, dan gaan wij hierbuiten voor u op zoek.

Zo profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring, naast ons uitgebreide netwerk van partners waarmee wij samenwerken.

 
BIJ BLOCKLINE MAAKT U DE BESTE KEUZE

DE GROOTHANDEL IN VERPAKKINGSMATERIALEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. Blockline heeft haar assortiment aangepast aan de vraag van haar afnemers. Hierdoor kunnen wij bij ieder verpakkingsvraagstuk doorgaans de juiste oplossing uit ons standaard assortiment bieden.

Daarbij is het ook mogelijk om een product op maat aan te passen zodat deze altijd voldoet aan uw wensen. Mocht u op zoek zijn naar een oplossing buiten ons assortiment, dan staan wij u ook graag bij.

In ons assortiment vindt u onder andere glazen flessen, kartonnen dozen en diverse soorten tubes. Maar ook een ruim aanbod flacons en een scala aan plastic potten. Bent u producent of (loon)verpakker in onder andere de cosmetische, farmaceutische of veterinaire branche? Dan vindt u met grote waarschijnlijkheid bij ons de verpakkingsoplossing die u zoekt.

Doordat wij klanten uit verschillende markten bedienen, kunt u altijd bij ons terecht voor uw verpakkingsoplossingen. Met onze geruime ervaring zorgen wij ervoor dat er een passende oplossing geleverd wordt op uw vraagstuk.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN