Cosmetica
verpakkingen

Luxe cosmetica verpakkingen

Via verpakking van een cosmetisch product maakt de consument vaak als eerste kennis met uw product. U wilt een verpakking die aansluit bij de kwaliteit en het imago van uw merk. Wij bieden u vele mogelijkheden. Een belangrijk aspect is de borging van de kwaliteit van het product. Als (exclusief) distributeur van cosmetica verpakkingen kunnen wij u met onze uitgebreide expertise begeleiden bij het vinden van de meest geschikte verpakkingsoplossing voor uw product.

Ontdek onze flesjes, potten en andere verpakkingen voor cosmetische en verzorgingsproducten. Bekijk ons gevarieerde assortiment aan (hygiënische) verpakkingen zoals pipetflesjes, kunststof potten, druppelflacons, glazen potten met deksel en tal van andere beschikbare producten.

Dankzij onze samenwerkingen bieden wij ook luxe cosmeticaverpakkingen zoals de Giotto glazen potten, Laurence glazen potten, de Linea schroefpot en onze standaard cosmetica potten.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

Luxe airless verpakkingen voor cosmetica

Consumenten die geïnvesteerd hebben in een hoogwaardig merk, willen hier niks van verspillen.  In plaats van de verpakking leeg te moeten spatelen of de tube kapot te knippen bieden wij een zero waste en airless verpakkingoplossing.

 

Duurzame cosmetica verpakkingen

Onze huid wordt voortdurend beïnvloed door omgevingsfactoren: van droge lucht, luchtvervuiling tot de ultraviolette straling van de zon. Daarom moet de huid beschermd worden met producten voor de (dagelijkse) huidverzorging en wordt het gebruik van producten zoals dag- en nachtcrèmes, reinigingslotions en oogserums geadviseerd.

Speciaal voor onder andere producenten en (loon)verpakkers in de cosmetische branche heeft Blockline diverse standaard- en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen, variërend van zware doorzichtige dubbelwandige potten voor crèmes tot airless doseersystemen voor high end cosmetische producten.

De HDPE- en PET-flessen met doseersluitingen zijn geschikt voor producten zoals reinigingslotions, reinigingsmelk en middelen bij acne. Kortom verpakkingen waarmee u zich richting de consument onderscheidend kunt positioneren.

Verpakkingen waarmee u zich bijvoorbeeld kunt profileren zijn onze cosmetica verpakkingen en airless dispensers. De Slidissime® is een innovatieve airless pot, waarvoor een nieuw aanraak- en veegpompsysteem ontwikkeld is,  geïnspireerd op de touchscreen technologie. De Slidissime verenigt hiermee het gevoel van innovatie, hygiëne en ergonomie in één pot.

Innovatie: Van idee naar realisatie

​​​Blockline is de ideale partner in de ontwikkeling van verpakkingsvraagstuk tot creatie. Wij kunnen u adviseren over verschillende verpakkingsmogelijkheden die aansluiten bij uw specifieke verpakkingseisen. Zij zorgen niet alleen voor de bescherming van uw product maar ook een luxe uitstraling.

Door ons team van experts en brede netwerk aan partners kunnen wij u voorzien van de beste verpakkingsoplossingen.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, ook beantwoorden wij uw verpakkingsvraagstukken met advies over maatwerkoplossingen.

Door als (exclusief) distributeur samen te werken met kwalitatief hoogstaande partners in de verpakkingssector, kunnen wij u ook de laatste innovatieve oplossingen bieden.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN