Superli
Jeroen
v.d. Meijde

“Voor de verpakking van één van onze producten had ik al langer een idee in mijn hoofd. Het was de specialist van Blockline die mijn verpakkingswensen wist te vertalen en wist met wie ze hiervoor contact moesten opnemen. Dat is denk ik het voordeel van een rijke historie. Door de jaren heen bouw je een netwerk van relaties op. Dat is ook precies hoe het bij ons in het bedrijf werkt. Ik denk dat deze herkenning heeft gezorgd mijn klik met Blockline.”

HET VERHAAL ACHTER
SUPERLI

Superli is een Nederlands familiebedrijf met een lange historie. Al 80 jaar produceert het bedrijf met grote zorg een mooie lijn haarverzorgingsproducten die gebruikt wordt in kapsalons en barbershops.

Het gaat hierbij om producten voor mannen en vrouwen zoals shampoo, conditioner, gel, gelwax, paste maar ook permanent-vloeistof en haarlotion.

Een klein team gepassioneerde mensen, runt de dagelijkse operatie. Bij Superli staat kwaliteit en aandacht voor het product centraal. Met de hulp en tips van kappers en barbers worden nieuwe recepten ontwikkeld.

Op de productielocatie in Moerkapelle vindt men geen hypermoderne doseerrobots, of automatische filterprocessen. Veel producten worden ‘met de hand’ geproduceerd en afgevuld. Superli staat voor authentieke, hoge kwaliteitsproducten in een modern jasje. Er wordt gewerkt op basis van authentieke recepten, aangepast aan de moderne tijd en eisen.

Superli

 

 

De kwaliteit van het product wordt geen moment uit het oog verloren, vandaar dat er zoveel ‘met de hand’ gedaan wordt. De medewerkers weten hoe de producten horen te ruiken of wanneer ze toch nog een keer extra gefilterd moeten worden. Alleen zo kan men garanderen dat er producten  op de markt komen die voldoen aan de kwaliteit die van Superli verwacht mag worden.

“Voor de verpakking van één van onze producten had ik al langer een idee in mijn hoofd. Het was de specialist van Blockline die mijn verpakkingswensen wist te vertalen en wist met wie ze hiervoor contact moesten opnemen.”

Jeroen van der Meijde: “De stabiliteit van onze producten, niet alleen na productie maar ook wanneer deze bij de klant gebruikt worden, is van essentieel belang. Dit stelt hoge eisen aan de verpakking van onze producten.

Ik ben in de markt op zoek gegaan naar glazen flessen. Ik had daarbij al een idee in mijn hoofd. Het was de specialist van Blockline die mijn wensen wist te vertalen in de oplossing, ondanks het feit dat Blockline niet al het glaswerk standaard in het assortiment voert. Ze weten precies met wie ze hiervoor contact moesten opnemen. Dat is het voordeel denk ik van een rijke historie en ruime ervaring.

Door de jaren heen bouw je een netwerk met waardevolle relaties om je heen. Dat is ook precies hoe het bij ons in het bedrijf werkt. Ik denk dat deze herkenning van de manier waarop gewerkt wordt, gezorgd heeft voor de klik met Blockline.

Uiteindelijk heeft niet alleen het advies over de fles maar ook ten aanzien van de sluiting geresulteerd in de verpakking waar we nu naar volle tevredenheid ons product in uitleveren.” aldus Jeroen van der Meijde, eigenaar Superli.

 
VOOR IEDERE VRAAG EEN VERPAKKINGSOPLOSSING

VERPAKKINGEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een leverancier met een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen? Dan bent u bij Blockline aan het juiste adres. Blockline is met honderden verpakkingsmaterialen dé verpakkingsspecialist van Nederland.

Dagelijks verzenden wij diverse verpakkingsmaterialen naar onze klanten opererend in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire sector.

Bij Blockline kiest u altijd voor een ruim aanbod primaire en secundaire verpakkingsmaterialen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de verpakkingsbranche voorzien wij u graag van een passend advies. Ons assortiment is speciaal ingericht om het maximale aan onze klanten te bieden. Hiernaast kunnen onze experts u helpen met het vinden van de juiste oplossing bij ieder verpakkingsvraagstuk. Onze kernwaarden zijn: snel, grondig en betrokken.

Wij streven ernaar iedere klant het vertrouwen te geven dat er gekozen is voor de beste verpakkingsoplossing, er zonder zorgen een bestelling geplaatst kan worden en dat deze volgens afspraak en zonder verrassingen geleverd wordt. Onze ambitie is het om te bouwen aan een lange termijn relatie met onze klanten.

Daarom zijn wij uw partner in verpakkingen. En hebben wij binnen ons standaardassortiment niet de oplossing voor u, dan gaan wij hiernaar op op zoek voor u.

Zo profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk van partners waarmee wij samenwerken.

 
MET BLOCKLINE MAAKT U DE BESTE KEUZE

DE GROOTHANDEL IN VERPAKKINGSMATERIALEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. Blockline heeft haar assortiment aangepast aan de vraag van haar afnemers. Hierdoor kunnen wij bij ieder verpakkingsvraagstuk de juiste oplossing bieden uit ons standaardassortiment.

Daarbij is het ook mogelijk om voor een product op maat te kiezen, zodat deze altijd voldoet aan uw wensen. Mocht u op zoek zijn naar een oplossing buiten ons assortiment, dan adviseren wij u graag.

U vindt bij ons onder andere glazen flessen, kartonnen dozen en diverse soorten tubes. Maar ook een ruim aanbod flacons en een scala aan plastic potten. Bent u producent of (loon)verpakker in onder andere de cosmetische, farmaceutische of veterinaire branche? Dan vindt u bij ons de verpakkingsoplossing die u zoekt.

Doordat wij klanten uit verschillende markten bedienen, kunt u altijd bij ons terecht voor uw verpakkingsoplossingen. Met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat er een passende oplossing geleverd wordt voor uw vraagstuk.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN