Aluminium
verpakkingsmateriaal

Aluminium verpakkingen

Aluminium wordt in vele vormen als verpakkingsmateriaal gebruikt: aluminiumfolie, drankblikjes en flessen tot doppen, tubes en dekseltjes. Aluminium is populair vanwege het feit dat het de kwaliteit van voedingswaar kan borgen. Vanaf een dikte van 6 micron zorgt een aluminiumlaagje voor een volledige afscherming van vocht, geur, smaak, damp en bacteriën.

Aluminium helpt de houdbaarheidsdatum van het product te garanderen of zelfs te verlengen. Aluminium is een zeer goede warmtegeleider waardoor energie zeer efficiënt wordt benut bij het opwarmen van etenswaren of het koelen van dranken. In rigide vorm draagt het aluminium bij tot de sterkte van de verpakking; zo kan een drankblikje zonder veel secundaire verpakkingsmaterialen getransporteerd worden.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Diverse aluminium verpakkingsmaterialen

De sterkte van de aluminium verpakking helpt het product te beschermen tegen beschadiging. Met een minimum aan materiaal vervult de aluminium verpakking aan een maximum eisen. Het bijdragen aan het behoud van versheid en het bieden van fysische bescherming zorgt ervoor dat er minder producten verloren gaan. Een aluminium verpakking draagt bij tot de duurzaamheid van het product.

In het Blockline assortiment worden diverse producten en productcategorieën aangeboden die vervaardigd zijn uit aluminium. Zoals een aantal van onze tubes.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN