Tubes + toebehoren


Materiaal
Eigenschappen
GMP
Kleur

Tubes + toebehoren

De tubes en toebehoren vindt u in het assortiment van Blockline in verschillende maten en varianten. Ons standaardassortiment bestaat onder andere uit tubes gemaakt van aluminium, kunststof tubes en zoals gezegd de toebehoren.

Bij Blockline adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw product. Zo leveren wij niet alleen standaard verpakkingen, in dit geval tubes. Er zijn diverse mogelijkheden om de tubes en toebehoren uit ons assortiment aan te passen aan de door u gewenste productspecificaties. Want naast de standaardoplossingen is Blockline de juiste partner voor het ontwikkelen van uw eigen tubes en toebehoren. De variëteit in ons standaardassortiment is ruim. Maar mocht uw verpakkingsoplossing hier niet tussen staan, bekijk dan eens onze maatwerkoplossingen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN