Personal care
verpakkingen

Verpakkingen voor personal care producten

Voor ieder personal care product een passende verpakking. Bij Blockline adviseren wij u graag over de laatste innovaties op het gebied van verpakkingen en toepassingsmogelijkheden. Wij leveren onze personal care klanten verpakkingen die aansluiten bij de gewenste profilering van hun product; een kwalitatieve uitstraling zowel online als op het schap.

Bij Blockline kunt u terecht voor al uw verpakkingswensen, hoe complex dan ook. In samenwerking met onze partners bieden wij een ruim assortiment verpakkingen voor personal care producten. Verpakkingen die uw product in positieve zin doen opvallen. Zo hebben wij een ruime selectie kleuren en vormen die op verzoek aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen.

Beleving en uitstraling spelen zeker in personal care een belangrijke rol. Luxueus en stijlvol of juist ingetogen en natuurlijk. Het is een uitdaging de gewenste uitstraling te koppelen aan een uiterst functioneel ontwerp. Het succes van die verpakking wordt namelijk bepaald door de combinatie van vormgeving en bedieningsgemak. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de airless Slidissime verpakkingen uit ons assortiment.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

LUXE AIRLESS VERPAKKINGEN VOOR PERSONAL CARE

Consumenten die geïnvesteerd hebben in een hoogwaardig merk, willen hier niks van verspillen.  In plaats van de verpakking leeg te moeten spatelen of de tube kapot te knippen bieden wij een zero waste en airless verpakkingsoplossing.

 

Verpakkingen voor de personal care markt

Om echt onderscheidend te zijn, heeft u een totaalconcept nodig, niet alleen een onderscheidend product maar zeker ook een dito verpakking. Naast ons standaard assortiment waarin zeker ook innovatieve verpakkingen te vinden zijn, bieden wij ook maatwerk verpakkingen. Graag denken we met u mee over een verpakking die onderscheidend is in materiaalkeuze, vorm, kleur en bedrukking. Samen met u gaan we voor de beste optie: met de gewenste uitstraling, duurzaamheid en rekening houdend met de wet- en regelgeving.

De klant wil waar voor zijn geld, een product waarvan de kwaliteit in de verpakking gegarandeerd blijft. Daarom zijn factoren als de afdichting van de verpakking en de barrière eigenschappen van groot belang. Graag adviseren wij u over de materiaalkeuze. Welke kunststoffen kunt u bijvoorbeeld het beste gebruiken en welke wanddiktes zijn optimaal voor uw formulering. Alles met als doel een flacon, tube of pot te kiezen die volledig voldoet aan de specificaties voor de beste verpakking.

Op ieder potje past een dekseltje. Sterker nog, een perfect passende sluiting is een essentieel onderdeel van het totaalconcept. En een goede sluiting doet wat het moet doen: lekkage voorkomen en de houdbaarheid garanderen. Als producent of (loon)verpakker van personal care producten kunt u kiezen uit een groot assortiment sluitingen. Daarbij biedt Blockline ook doseersystemen, zoals pompen, verstuivers en doseerdoppen.

Wilt u een verpakking die voldoet aan strenge kwaliteitseisen? De grondstoffen die wij gebruiken voor onze verpakkingen, doseersystemen en sluitingen zijn getest op migratie volgens de richtlijnen van de Europese Unie. Onze verpakkingsproducten zijn altijd herleidbaar door onze geregistreerde productiebatches.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, ook beantwoorden wij uw verpakkingsvraagstukken met advies over maatwerkoplossingen.

Door als (exclusief) distributeur samen te werken met kwalitatief hoogstaande partners in de verpakkingssector, kunnen wij u ook de laatste innovatieve oplossingen bieden.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN