Medische
verpakkingen

Verpakkingen voor medische toepassingen

Medische verpakkingen bieden de volledige bescherming tijdens transport en moeten voldoen aan alle internationale regelgeving voor gevaarlijke goederen. Om ervoor te zorgen dat het product met niets in aanraking komt, gelden er strenge hygiënische richtlijnen en procedures tijdens het productieproces en transport. 

Blockline levert een gespecialiseerd assortiment met verpakkingen zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de inhoud goed beschermd wordt. Wij hechten grote waarde aan de veiligheid, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van onze medische verpakkingen.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Verpakkingen voor de medische markt

Blockline heeft Meer dan 60 jaar ervaring met een oorsprong in de farmacie. Doordat de vraag naar verpakkingsmaterialen ook vanuit andere branches kwam  is ons palet aan verpakkingsmogelijkheden steeds verder uitgebreid. De hoge eisen die aan medische verpakkingen gesteld worden vereisen een betrouwbare en ervaren leverancier.

Blockline is zo’n leverancier! Zo hebben wij onze eigen Blockline productenlijn die voldoet aan de eisen (specificaties) van GMP. Het betreft met name primaire verpakkingen zoals medische blisters, sachets, potten en sachets. Daarnaast verzorgen we alle mogelijke vormen van secundaire verpakkingen. Voor primaire verpakkingen kunnen wij ook voorzien (in maatwerkoplossingen) in secundaire verpakkingen zoals papieren zakken en kartonnen dozen.

Vindt u het niet in ons standaard assortiment dan gaan wij op zoek naar de verpakking die past bij uw specifieke wensen, eisen en productspecificaties. Kortom, ook voor productontwikkeling op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verpakkingsdeskundigen kunnen u helpen bij het ontwerpen, plannen en implementeren van verpakkingsoplossingen. Geen verpakkingsvraagstuk gaat ons te ver.

Waarom speciale medische verpakkingen noodzakelijk zijn?

  • Wettelijke eisen
  • Steriliteit
  • Kwaliteitsborging
  • Gekoeld vervoer (insuline, donororganen)
  • Bewaking van de integriteit van het product
 

KWALITEITSWAARBORGING

Als expert op het gebied van verpakkingen heeft Blockline kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook continu voor dat onze processen, producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen, zodat onze klanten er steeds op kunnen vertrouwen dat zij altijd het juiste product op de juiste tijd en onder de juiste condities ontvangen. De verschillende kwaliteitscertificaten waarover wij beschikken, staan daarvoor garant.

Als één van de eerste organisaties op de Nederlandse markt beschikten wij al over het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het managementsysteem in een organisatie. Een nieuwe versie van deze norm is sinds september 2015 van kracht. Het ISO certificaat laat zien dat volgens een modern managementsysteem gewerkt wordt, op basis waarvan de organisatie zich kwalitatief verder kan ontwikkelen.

Naast ISO 9001 beschikken wij over het Predikaat Betrouwbare LeverancierDit predikaat wordt toegekend door het WINAp en geeft aan dat wij voldoen aan de strenge voorwaarden, die aan een toeleverancier van de ziekenhuisapotheken en openbare apotheken worden gesteld.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, ook beantwoorden wij uw verpakkingsvraagstukken met advies over maatwerkoplossingen.

Door als (exclusief) distributeur samen te werken met kwalitatief hoogstaande partners in de verpakkingssector, kunnen wij u ook de laatste innovatieve oplossingen bieden.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN