Pharma
verpakkingen

PHARMA VERPAKKINGEN

De assortimentslijn onder ons eigen label Blockline, biedt u een uitgebreid assortiment kunststof potten en flacons die volgens de meest actuele pharma richtlijnen worden geproduceerd.

Onze klanten in de farmaceutische branche variëren van fabrikanten en importeurs die geneesmiddelen aan groothandels leveren, of die de distributie aan apotheken, drogisten en supermarkten verzorgen. Evenals intermediairs die producten ompakken en geschikt maken voor de nationale markt. Tenslotte leveren wij ook aan bedrijven die kiezen voor een verdere specialisatie in een therapeutische deelmarkt.

De wettelijke vereisten voor de bereiding van geneesmiddelen zijn in Nederland vastgelegd in de Geneesmiddelenwet, de Regeling Geneesmiddelenwet en het Besluit Geneesmiddelenwet. Het verpakken behoort wettelijk ook tot het bereiden van geneesmiddelen. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij met onze producten door de farmaceutische branche voldoen aan de hoogste eisen.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

VERPAKKINGEN VOOR DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

Blockline is toonaangevende producent van medische verpakkingsapparatuur, van losse machines tot volledig geïntegreerde verpakkingslijnen. Voor lokale en internationale klanten, voor toepassingen die uiteenlopen van medische hulpmiddelen voor eenmalig gebruik tot secundaire verpakking voor infuuszakken, flacons en flesjes. Kortom wij ontwerpen, plannen en implementeren prestatiegerichte oplossingen.

Naast ons standaard Blockline assortiment ontwikkelen we ook farmaceutische verpakkingen op maat. Veilige, efficiënte, en praktische verpakkingen. Van een blisterverpakking voor medicijnen tot transport trays voor het vervoeren van medische producten. Door onze transparante en snelle werkwijze weet u dat wij er alles aan doen om een verpakking te adviseren die naadloos aansluit bij uw product. Wij staan daarbij garant voor een hoge kwaliteit.

Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van de voorschriften voor de verpakking met betrekking tot stabiliteit en betrouwbaarheid. Blockline heeft hiervoor een eigen assortimentslijn die aan de GMP normen voldoet. Denk hierbij aan primaire verpakkingen voor producten met een vaste toedieningsvormen, zoals blisters, potten en sachets. Daarnaast verzorgen we alle mogelijke vormen van secundaire verpakkingen; het in doosjes verpakken van medische blisters, sachets, potten en tubes.

 

KWALITEITSWAARBORGING

Als expert op het gebied van verpakkingen heeft Blockline kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook continu voor dat onze processen, producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen, zodat onze klanten er steeds op kunnen vertrouwen dat zij altijd het juiste product op de juiste tijd en onder de juiste condities ontvangen. De verschillende kwaliteitscertificaten waarover wij beschikken, staan daarvoor garant.

Als één van de eerste organisaties op de Nederlandse markt beschikten wij al over het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het managementsysteem in een organisatie. Een nieuwe versie van deze norm is sinds september 2015 van kracht. Het ISO certificaat laat zien dat volgens een modern managementsysteem gewerkt wordt, op basis waarvan de organisatie zich kwalitatief verder kan ontwikkelen.

Naast ISO 9001 beschikken wij over het Predikaat Betrouwbare LeverancierDit predikaat wordt toegekend door het WINAp en geeft aan dat wij voldoen aan de strenge voorwaarden, die aan een toeleverancier van de ziekenhuisapotheken en openbare apotheken worden gesteld.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, ook beantwoorden wij uw verpakkingsvraagstukken met advies over maatwerkoplossingen.

Door als (exclusief) distributeur samen te werken met kwalitatief hoogstaande partners in de verpakkingssector, kunnen wij u ook de laatste innovatieve oplossingen bieden.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN