Over onze
geschiedenis

HET VERHAAL ACHTER BLOCKLINE

Maak kennis met Blockline, de verpakkingsactiviteit van Brocacef B.V. speciaal voor producenten en (loon)verpakkers in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche.  

Het verhaal van Blockline begint in 1964. Het jaar waarin Bloklandpack – later kortweg Blockland – wordt opgericht.

In eerste instantie ligt de focus voornamelijk op farmaceutische verpakkingen. Vanwege de hoge kwaliteitseisen die aan het verpakkingsassortiment worden gesteld, ontstaat er al snel vraag uit andere sectoren. Door de jaren heen heeft onze organisatie verschillende bedrijfsnamen gehad:

 • Blokland EMBA partners
 • BLOKLAND Apotheek Verpakking b.v
 • BLOKLANDPACK BV
 • Blokland Rowa Techniek BV
 • Blokland Medical Supplies BV
 • BLOCKLAND BV
 • Brocacef Supplies & Services BV

1 juli 1985 is Blocklandpack een fusie aangegaan met Brocacef en na een aantal jaar ondergebracht bij de handelsonderneming Brocacef Supplies & Services. Krachten werden gebundeld en de expertise vergroot. Met experts op het gebied van medische artikelen en experts in handel en industrie werd in eerste instantie de focus gelegd op innovatie en ontwikkeling binnen de intra- en extramurale markt.

Inmiddels hebben wij een zeer uitgebreid internationaal netwerk aan partners opgebouwd. En de kennis en het advies over verpakkingen wordt niet alleen meer in de farmaceutische branche onderkend.

Onder de naam Blockline laten wij u graag profiteren van de kennis en expertise die wij in de afgelopen meer dan 60 jaar hebben opgebouwd. Ook leveranciers, producenten en (loon)verpakkers in onder andere de cosmetische, farmaceutische, veterinaire branches weten ons te vinden. Kortom, tijd voor hernieuwde focus.

Kwaliteit staat bij de verpakkingstak van Brocacef nog steeds hoog in het vaandel. Alle verpakkingen binnen ons assortiment betrekken wij als (exclusief) distributeur van leveranciers die volgens onze kwaliteitsstandaarden opereren.

Wilt u verpakkingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, dan hebben wij daarvoor onze eigen Blockline verpakkingslijn. Deze is GMP proof. Maar wat uw wensen en behoeften ook zijn: we zoeken samen met u altijd naar de best passende oplossing.

Blockline, een deskundige partner die begrijpt aan welke eisen uw verpakking moet voldoen en samen met u op zoek gaat naar de perfecte oplossing. Betaalbaar, aansprekend en innovatief volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

 

 
Waarom Blockline?

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

 • Garantie in hoogste productkwaliteit
 • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
 • Levert maatwerk en innovatie
 • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN