Airless Dispensers

Airless Dispensers

De airless dispensers die wij als Blockline voeren in ons assortiment, zijn gemaakt uit meerdere materiaalsoorten. De verpakkingen zijn geschikt voor farmaceutische bereidingen en cosmetische producten. Met een airless dispenser kunt u bijvoorbeeld cosmetische producten zoals crèmes en gels makkelijk doseren en wordt onnauwkeurige dosering tot een minimum beperkt.

Het unieke systeem zorgt er verder voor dat uw product luchtdicht verpakt blijft. De airless dispensers uit ons huidige assortiment zijn onder te verdelen in 2 soorten; het principe met een binnenzakje en met een plunjer (zuiger).

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN