Berry
Bramlage

 
Onze partner in verpakkingen

Berry Bramlage

Berry Bramlage innoveert en produceert hoogwaardige kunststofoplossingen voor de voedsel- en drankensector, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en automotive. Met meer dan 40 vestigingen over de hele wereld is Berry Bramlage een sterke leider in de kunststofindustrie. Duurzaamheid, innovatie, engineering en design zijn continue focuspunten binnen het bedrijf.

Berry Bramlage vormt samen met Berry Ace, Berry Superfos en Berry BPI deel van de CPI-divisie van Berry Global Inc. De decentrale organisatiestructuur stelt ze in staat nauwe, lokale relaties met klanten te onderhouden terwijl er geprofiteerd wordt van het uitgebreide wereldwijde netwerk.

De samenwerking tussen Blockline en Berry Bramlage kent een zeer lange geschiedenis. De oorspronkelijke oprichter van het huidige Blockline, Dirk Blokland, bezocht in de jaren ‘70 een beurs waar het Franse bedrijf Plastohm (het huidige Berry Bramlage) als exposant stond.

Plastohm produceerde als één van de eerste kunststof potten die uitermate geschikt waren als zalfpotten voor in de apotheek. Het exclusieve distributeurschap voor de Nederlandse markt was een feit.

Door de jaren heen zijn daar diverse (gepatenteerde) noviteiten aan toegevoegd. Met name interessant voor de cosmetische branche zijn de potten met verzegelbare sluiting (SnapLock en ScrewLock), potten met verzegelbare schroef-snap sluiting (EasyLock),flessen met een push button (TamTam), de airless flacons (Ecosolution) en airless pot (Slidissime).

Berry Bramlage kijkt naar de toekomst

Nieuwe grenzen moeten altijd worden overwogen om het bedrijf in goede banen te leiden. Nieuwe technologieën bieden een wereld aan mogelijkheden die kunnen worden benut om de milieu-impact van verwarmings- en koelsystemen te verminderen.

Alle faciliteiten zijn gestroomlijnd om ervoor te zorgen dat ze zo efficiënt zijn als de allernieuwste technologieën mogelijk maken, waarbij ze de planeet en  mensen altijd voorop stellen.

 

Berry Bramlage zet zich in voor groei en expansie

Dat betekent niet dat er koste wat het kost vooruitgang geboekt moet worden. Bij Berry Bramlage wordt er gewerkt binnen een bedrijfsbreed ethisch kader dat ze in staat stelt om zinvol met elkaar om te gaan, waarbij niet alleen gewerkt wordt aan een waardevolle inzet voor het bedrijf, maar ook voor de gemeenschap.

Daarnaast zorgt Berry Bramlage ervoor dat ze zich strikt houden aan alle lokale, nationale en internationale veiligheidsvoorschriften in hun fabrieken en kantoren, en alle materialen en processen bieden die nodig zijn om mensen zich veilig en comfortabel te laten voelen tijdens het werk. Het veiligheidsbeleid draait om zeer specifieke kernpunten, hierbij wordt kortere weg genomen of compromissen gesloten op het gebied van veiligheid, en anderen.

De volgende doelen zijn van primair belang voor Berry Bramlage:

  • Om de onbetwiste leider te zijn in alle markten waarin zij actief zijn
  • Jong talent stimuleren om lid te worden van hun organisatie en te groeien
  • Om echte waarde toe te voegen aan het leven van iedereen die met Berry Bramlage verbonden is
  • Een duurzaam pad creëren door de hele waardeketen
  • Om de behoeften van het milieu en de gemeenschap te respecteren

Een duurzame toekomst met plastic door innovatie

De kernwaarden van Berry Bramlage vormen de basis voor alles wat ze doen en wie zij kiezen te zijn – als professionals, als leden van de gemeenschap en als burgers van de enige planeet die we hebben. Daarom kiezen zij bewust om duurzaamheid te verwezenlijken in hun strategie en de productiewijze van hun uitgebreide assortiment van verpakkingen.

 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN