Verpakkingen
per branche

Partner in verpakkingen

Dankzij jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u van deskundig advies voorzien als het gaat om een passende kwaliteitsverpakking voor uw product. Dit kan één van onze standaard verpakkingen zijn, of een maatwerkoplossing. Als leverancier in verpakkingen zetten wij ons in voor afnemers in de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche. 

In de loop van de jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers en samenwerkingspartners. Die relaties koesteren we, want samen staan we vele malen sterker. Zo kunnen wij u, voor de verpakkingen die wij leveren, harde kwaliteitsgaranties geven dankzij ons netwerk van gecertificeerde leveranciers.

Bij Blockline kunnen wij u altijd voorzien van de juiste verpakking. Indien gewenst denken wij verder dan het standaardproduct. En zullen wij onze kennis er ervaring inzetten om u te helpen met de beste maatwerkoplossing. Met willekeurig welk verpakkingsvraagstuk, wij nemen de uitdaging aan!

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Verpakkingen in diverse branches

Onze klanten waarderen ons omdat zij weten dat wij alle middelen inzetten om de juiste verpakkingsoplossing te vinden. Dit kan een standaard product zijn uit ons assortiment, een product uit onze eigen Blockline verpakkingslijn of een maatwerkoplossing op basis van productspecificaties afgestemd op uw specifieke wensen.

Voor verpakkingsuitdagingen die vragen om maatwerk sourcen wij voor u binnen ons uitgebreide netwerk van leveranciers. Een netwerk dat door ons actief wordt onderhouden en voor ons bijzonder waardevol is. Zo hebben wij lopende afspraken met leveranciers voor de exclusieve vertegenwoordiging op de Nederlandse markt. Dit stelt ons in staat om u een totaalassortiment met unieke verpakkingsoplossingen te bieden.

Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerkingen. Dankzij hun focus op productvernieuwing omvat ons assortiment onder meer innovatieve sluitingen en hygiënische, gebruiksvriendelijke airless verpakkingen.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, ook beantwoorden wij uw verpakkingsvraagstukken met advies over maatwerkoplossingen.

Door als (exclusief) distributeur samen te werken met kwalitatief hoogstaande partners in de verpakkingssector, kunnen wij u ook de laatste innovatieve oplossingen bieden.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN