Blockline
Partners

 
Professionals met meer dan 60 jaar ervaring

VERPAKKINGEN IN DIVERSE BRANCHES

Onze klanten waarderen ons met name omdat zij weten dat wij alle middelen inzetten om de juiste verpakkingsoplossing te vinden. Dit kan een standaard product zijn uit ons assortiment, een product uit onze eigen Blockline verpakkingslijn of een maatoplossing op basis van productspecificaties afgestemd op specifieke wensen.

Voor verpakkingsuitdagingen die vragen om maatwerk sourcen wij voor u binnen ons uitgebreide netwerk van leveranciers. Een netwerk dat door ons actief wordt onderhouden en voor ons bijzonder waardevol is. Zo hebben wij lopende afspraken met leveranciers voor de exclusieve vertegenwoordiging op de Nederlandse markt. Dit stelt ons in staat om u een totaalassortiment met unieke verpakkingsoplossingen te bieden.

Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerking met ARDAGH GLASS, BERRY BRAMLAGE, DUTCH DESSICANTS COMPANY en WYS. Dankzij hun focus op productvernieuwing omvat ons assortiment onder meer innovatieve sluitingen en hygiƫnische, gebruiksvriendelijke airless verpakkingen.

 
Voor iedere verpakkingsvraag een oplossing

MAATWERK VERPAKKINGEN

Blockline biedt verpakkingsoplossingen voor tal van verpakkingsvraagstukken. Hiervoor bieden wij een ruim assortiment standaard producten met ruimte voor aanpassing naar wens. Op basis van uw productspecificaties gaan geven wij advies over het de materiaalkeuze, afmetingen en overige toepassingen.

Door onze ruime ervaring weten wij hoe moeilijk het kan zijn om een betrouwbare en betrokken partner te vinden voor uw verpakkingsoplossing. Blockline denkt met u mee en levert u gegarandeerd een passend advies. Hiervoor putten wij uit een ruim netwerk van leveranciers en samenwerkingspartners. Dit is de reden dat wij u ook ondersteuning kunnen bieden bij het vinden van de geschikte maatwerkoplossingen.

Blockline is onderscheidend door met u mee te denken, snel, creatief en op basis van een doses ervaring. Onze taak is pas voltooid als we samen met u een passende oplossing hebben gevonden.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN