Secundaire
verpakkingen

Secundaire verpakkingen

Bent u op zoek naar een leverancier met een uitgebreid assortiment primaire en secundaire verpakkingsmaterialen? Dan bent u bij Blockline aan het juiste adres. Blockline is met honderden verpakkingsmaterialen dé verpakkingsspecialist van Nederland. Dagelijks versturen wij zowel primaire als secundaire verpakkingsmaterialen naar onze klanten opererend in de cosmetische, farmaceutische en veterinaire sector.

Bij Blockline kiest u altijd voor een ruim aanbod primaire en secundaire verpakkingsmaterialen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de verpakkingsbranche voorzien wij u graag van een passend advies. Ons assortiment is er speciaal op gericht de klant zoveel mogelijk verpakkingsoplossingen aan te bieden. Daarnaast kunnen onze experts u helpen met het vinden van de juiste oplossing bij iedere verpakkingsvraagstuk.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Primaire en secundaire verpakkingen

We hebben een schat aan ervaring op het gebied van primaire verpakkingen van glas, kunststof, aluminium of een ander materiaal. Graag adviseren wij u over de meest geschikte verpakking voor uw product. Natuurlijk zijn wij ook altijd bereid met u mee te denken over slimme alternatieven. Zo krijgt u een maatwerkoplossing die aansluit bij uw wensen en eisen.

Bij Blockline bent u ook aan het juiste adres voor secundaire verpakkingen, waaronder kartonnen vouwdoosjes en papieren draagtassen. En voor alle vraagstukken die hiermee samenhangen, zoals de materiaalkeuze en de bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking. Ook de uitstraling moet optimaal zijn.

We streven ernaar iedere klant het vertrouwen mee te geven dat er gekozen is voor de beste verpakking, er zonder zorgen een bestelling geplaatst kan worden en dat deze volgens afspraak en zonder verrassingen achteraf geleverd wordt. Onze ambitie is het om te bouwen aan een lange termijn relatie met onze klanten. Daarom kunt u ons zien als partner in verpakkingen. En hebben wij binnen ons standaard assortiment niet de oplossing voor u, dan gaan wij hierbuiten voor u op zoek. Zo profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring, naast ons uitgebreide netwerk van partners waarmee wij samenwerken.

 

Secundaire verpakkingen op maat

Blockline biedt verpakkingsoplossingen voor tal van uitdagingen. Hiervoor bieden wij een ruim assortiment met ruimte voor aanpassing naar wens. Ook in gebruik van materialen, afmetingen en toepassingen.

Door onze ruime ervaring weten wij hoe moeilijk het kan zijn om een betrouwbare en betrokken partner te vinden voor uw verpakkingsoplossing. Blockline denkt met u mee en levert u gegarandeerd de passende oplossing.

Om dit te bereiken hebben wij een ruim netwerk van leveranciers en partners die met ons samenwerken. Samen kunnen wij u ook ondersteunen bij maatwerkoplossingen. Hierbij is Blockline onderscheidend door het verder denken dan standaard oplossingen. Onze taak is pas voltooid als u de perfecte maatwerkverpakking voor uw product gevonden heeft.

Steeds mooier, steeds persoonlijker, steeds interactiever en steeds duurzamer. Om op te vallen tussen al die andere verpakkingen. Nieuwe machines en additionele materiaalkennis zijn daarvoor cruciaal. Die kennis vindt u bij de experts van Blockline.

Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een uitgebreid assortiment kunststof verpakkingsmateriaal, aluminium verpakkingsmateriaalPET verpakkingsmateriaal en PP verpakkingsmateriaal. Staat uw verpakkingsoplossing hier niet tussen? Onze experts helpen u graag verder met maatwerk.

 

Maatwerkoplossingen secundaire verpakkingen

Onze klanten waarderen ons met name omdat zij weten dat wij alle middelen inzetten om de juiste verpakkingsoplossing te vinden. Dit kan een standaard product zijn uit ons assortiment, een product uit onze eigen Blockline verpakkingslijn of een maatwerkoplossing op basis van productspecificaties afgestemd op specifieke wensen.

Voor verpakkingsuitdagingen die vragen om maatwerk sourcen wij voor u binnen ons uitgebreide netwerk van leveranciers. Een netwerk dat door ons actief wordt onderhouden en voor ons bijzonder waardevol is. Zo hebben wij lopende afspraken met leveranciers voor de exclusieve vertegenwoordiging op de Nederlandse markt. Dit stelt ons in staat om u een totaalassortiment met unieke verpakkingsoplossingen te bieden.

Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerking met Ardagh Glass en BERRY BRAMLAGE. Dankzij hun focus op productvernieuwing omvat ons assortiment onder meer innovatieve sluitingen en hygiënische, gebruiksvriendelijke airless verpakkingen.

 

Kwaliteitswaarborging

Als expert op het gebied van verpakkingen heeft Blockline kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook continu voor dat onze processen, producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen, zodat onze klanten er steeds op kunnen vertrouwen dat zij altijd het juiste product op de juiste tijd en onder de juiste condities ontvangen. De verschillende kwaliteitscertificaten waarover wij beschikken, staan daarvoor garant.

Als één van de eerste organisaties op de Nederlandse markt beschikten wij al over het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het managementsysteem in een organisatie. Een nieuwe versie van deze norm is sinds september 2015 van kracht. Het ISO certificaat laat zien dat volgens een modern managementsysteem gewerkt wordt, op basis waarvan de organisatie zich kwalitatief verder kan ontwikkelen.

Naast ISO 9001 beschikken wij over het Predikaat Betrouwbare LeverancierDit predikaat wordt toegekend door het WINAp en geeft aan dat wij voldoen aan de strenge voorwaarden, die aan een toeleverancier van de ziekenhuisapotheken en openbare apotheken worden gesteld.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN