Glazen flessen


Materiaal
Eigenschappen
GMP
Kleur

Glazen flessen

Maak kennis met de ruime sortering aan glazen flessen van Blockline. In ons assortiment hebben wij talrijke varianten voor u beschikbaar. Zo bestaat het standaardassortiment bijvoorbeeld uit: glazen depperflacons, medicijnflessen, gedopte en ongedopte glazen flessen. De glazen flessen van Blockline zijn van farmaceutische kwaliteit en geschikt voor hergebruik.

Daarnaast leveren wij voor alle glazen flessen van Blockline een passende sluiting. Naast standaardverpakkingen is Blockline de juiste partner voor het ontwikkelen van maatwerkoplossingen, zoals een glazen fles naar uw eigen specifieke wensen. De variëteit in ons standaardassortiment is ruim, mocht u verpakkingsoplossing hier niet tussen staan? Laat u inspireren door onze maatwerkoplossingen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN