Ziekenhuis
verpakkingen

VERPAKKINGEN VOOR ZIEKENHUIS TOEPASSINGEN

Als verpakkingsspecialist voor de farmaceutische, veterinaire en cosmetische branche hebben we de afgelopen 60 jaar een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten en zakelijke partners. Met name onze service, creativiteit en flexibiliteit wordt door velen gewaardeerd. Met onze rijke historie in de farmaceutische sector zijn wij als geen ander op de hoogte van de eisen en regelingen omtrent verpakkingen. Daarom zijn wij de geschikte partner op het gebied van verpakkingsoplossingen voor ziekenhuizen en ziekenhuisapotheken.

Blockline heeft een zeer uitgebreid assortiment om op specifieke vragen van ziekenhuizen en ziekenhuisapotheken te kunnen anticiperen. Onze klanten variëren van fabrikanten en importeurs die de geneesmiddelen aan de groothandel leveren en de distributie aan apotheken, drogisten, ziekenhuizen en ziekenhuisapotheken verzorgen. Evenals intermediairs die producten ompakken om geschikt te maken voor de nationale markt. Tenslotte leveren wij ook aan bedrijven die kiezen voor een verdere specialisatie in een therapeutische deelmarkt

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

VERPAKKINGEN VOOR ZIEKENHUIZEN en ziekenhuisapotheken

De wettelijke vereisten voor de bereiding van geneesmiddelen zijn in Nederland vastgelegd in de Geneesmiddelenwet, de Regeling Geneesmiddelenwet en het Besluit Geneesmiddelenwet. Het verpakken behoort wettelijk ook tot het bereiden van geneesmiddelen. Onze verpakkingen voldoen aan de hoogste eisen.

Wij kunnen uw ziekenhuis en ziekenhuisapotheek voorzien van hoogwaardige verpakkingen voor medicijnen, medische artikelen en hulpmiddelen, die bijdragen het proces efficiënter in te richten. Met verpakkingen voor central en local filling kunnen wij het ontwikkelproces en etikettering van de verpakkingen grotendeels uit handen nemen.

 

KWALITEITSWAARBORGING

Als expert op het gebied van verpakkingen heeft Blockline kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook continu voor dat onze processen, producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen, zodat onze klanten er steeds op kunnen vertrouwen dat zij altijd het juiste product op de juiste tijd en onder de juiste condities ontvangen. De verschillende kwaliteitscertificaten waarover wij beschikken, staan daarvoor garant.

Als één van de eerste organisaties op de Nederlandse markt beschikten wij al over het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het managementsysteem in een organisatie. Een nieuwe versie van deze norm is sinds september 2015 van kracht. Het ISO certificaat laat zien dat volgens een modern managementsysteem gewerkt wordt, op basis waarvan de organisatie zich kwalitatief verder kan ontwikkelen.

Naast ISO 9001 beschikken wij over het Predikaat Betrouwbare LeverancierDit predikaat wordt toegekend door het WINAp en geeft aan dat wij voldoen aan de strenge voorwaarden, die aan een toeleverancier van de ziekenhuisapotheken en openbare apotheken worden gesteld.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN