Silica gel


Materiaal
Eigenschappen
GMP
Kleur

Silica gel

Silicagel wordt primair gebruikt om verpakte producten te beschermen tegen vocht door het vochtgehalte binnen de verpakking te beheersen en/of te verlagen. Door gebruik van het juiste ‘droogmiddel’ wordt directe en indirecte schade aan producten voorkomen en de kwaliteit gewaarborgd. Zo wordt o.a. in de farmaceutische industrie veel gebruik gemaakt van silicagel.

De Silica-gel droogzakjes en capsules uit het assortiment van Blockline worden hoofdzakelijk geleverd aan partijen die geneesmiddelen baxteren (medicijnen op rol uitleveren). Zo voorkomen de zakjes dat de tabletten vochtig worden en waarborgen daarmee de kwaliteit ook nadat ze gebaxterd zijn.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN