Cosmetica verpakkingen

Cosmetica verpakkingen

Cosmetica verpakkingenCosmetica verpakkingen die op de Europese markt worden gebracht, moeten voldoen aan de strenge Europese Richtlijn voor verpakking en verpakkingsafval. Dat weet u als geen ander. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier die bekend is met de protocollen binnen de Europese Richtlijn.

Wij zijn exclusief leverancier voor diverse cosmetische verpakkingsoplossingen. Neem bijvoorbeeld de Giotto potten die speciaal zijn geproduceerd voor high end cosmetica producten, zoals lipgloss, crème blush of oogschaduw. Desgewenst kan het glas van de Giotto pot worden geleverd met een gepersonaliseerde kleur en de deksel kan worden bedrukt.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN