Kleine
verpakkingen

Kleine verpakkingen

Blockline heeft een uitgebreid assortiment kleine verpakkingen en producten verpakt per kleine aantallen in handzame dozen. Er wordt veel zorg besteed aan de kwaliteit en bijbehorende documentatie. Onderliggende procedures brengen veel werk met zich mee. Werk dat Blockline u uit handen kan nemen.

Daarbij worden onze producten altijd uitvoerig gecontroleerd. Ook voorzien wij onze producten van een gestandaardiseerde conformiteitsverklaring, waarbij alle relevante specificaties en bevindingen op één pagina staan. Aanvullende productspecificaties kunnen op verzoek, verstrekt worden via e-mail.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Kleine verpakkingsdozen

Blockline is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een aanbieder van verpakkingen met een breed en divers assortiment met verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Wij leveren, als onderdeel van de handelsonderneming Brocacef Supplies & Services, kwalitatief hoogwaardige verpakkingen aan onder andere klanten in de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en het creëren van toegevoegde waarde, waarbij bestelgemak centraal staat.

Alle soorten verpakkingen, bij Blockline bestelt u ze allemaal op één adres. Wij hebben al ruim meer dan 60 jaar ervaring en streven altijd naar een sterke en langdurige samenwerking met klanten en leveranciers.  Ons team van experts kan u helpen bij het vinden van de juiste verpakkingsoplossing, of het nu gaat om een primaire of secundaire verpakking.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de verpakkingsdozen in ons standaard Blockline assortiment. Hier vindt u onder andere kartonnen vouwdoosjes maar ook papieren draagtassen. Tevens kunt u bij Blockline terecht voor vraagstukken die gaan over materiaalkeuze en bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking ook de uitstraling moet optimaal zijn. En verpakkingen op maat? Ook daar helpen wij u graag bij.

 

Maatwerkoplossingen kleine verpakkingen

Bent u op zoek naar een ervaren partner die u kan adviseren bij de ontwikkeling van uw verpakking en  productie van uw verpakking? Onze experts van Blockline willen graag met u meedenken over een verpakking die aansluit bij uw specifieke wensen. Wij weten als geen ander dat verpakkingen ingezet worden als verlengstuk van uw huisstijl of als marketinginstrument. Laat de verpakkingen bedrukken met een eigen ontwerp of maak gebruik van gepersonaliseerde etiketten. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Doordat wij met Blockline actief zijn in verschillende branches, overzien wij een brede scope aan mogelijkheden. Zie de voorbeelden hiervan terug in ons assortiment. Mocht u op zoek zijn naar een unieke maatwerkoplossing voor uw verpakkingsvraagstuk, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Wij leveren maatwerk zodat de juiste verpakkingsoplossing altijd beschikbaar is. Verpakkingen bestaan niet alleen uit verschillende soorten materialen, maar hebben ook uiteenlopende vormen, formaten en eigenschappen. Voor het beantwoorden van uw verpakkingsvraagstuk maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk aan professionele partners.

 

KWALITEITSWAARBORGING

Als expert op het gebied van verpakkingen heeft Blockline kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook continu voor dat onze processen, producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen, zodat onze klanten er steeds op kunnen vertrouwen dat zij altijd het juiste product op de juiste tijd en onder de juiste condities ontvangen. De verschillende kwaliteitscertificaten waarover wij beschikken, staan daarvoor garant.

Als één van de eerste organisaties op de Nederlandse markt beschikten wij al over het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het managementsysteem in een organisatie. Een nieuwe versie van deze norm is sinds september 2015 van kracht. Het ISO certificaat laat zien dat volgens een modern managementsysteem gewerkt wordt, op basis waarvan de organisatie zich kwalitatief verder kan ontwikkelen.

Naast ISO 9001 beschikken wij over het Predikaat Betrouwbare LeverancierDit predikaat wordt toegekend door het WINAp en geeft aan dat wij voldoen aan de strenge voorwaarden, die aan een toeleverancier van de ziekenhuisapotheken en openbare apotheken worden gesteld.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN