Verpakkingen per
toepassing

VERPAKKINGEN VOOR VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

In de Nederlandse verpakkingsindustrie gaat naar schatting 6,5 miljard euro omzet om. De mondiale verpakkingsmarkt gaat zelfs richting een biljoen euro omzet. Dit brengt voor  Blockline kansen en uitdagingen met zich mee.

De oorzaak van de explosieve vraag naar verpakkingen ligt in de bevolkingsgroei en het veranderende koopgedrag. Dit betekent automatisch een toename in de vraag naar verpakkingsmateriaal. Van al deze verpakkingen is ongeveer 94% bestemd voor de eindconsument . De overige 6% is voor industrieel gebruik. De grootste eindmarkt is de wereldwijde cosmetica, farmacie en voedings- en genotmiddelenindustrie. Met name binnen de cosmetische en farmaceutische markt heeft Blockline al ruim meer dan 60 jaar kennis en ervaring opgedaan.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

MAATWERKVERPAKKINGEN

Ons doel is om alle zoveel mogelijk klanten in hun wensen te kunnen voorzien, met op maat gemaakte oplossingen. Hierbij focussen we ons met name op verpakkingsvraagstukken uit de cosmetische, veterinaire en farmaceutische sector.

Blockline biedt verpakkingsoplossingen voor tal van verpakkingsvraagstukken. Hiervoor bieden wij een ruim assortiment standaard producten met ruimte voor aanpassing naar wens. Op basis van uw productspecificaties geven wij advies over de materiaalkeuze, afmetingen en overige toepassingen.

Door onze ruime ervaring weten wij hoe moeilijk het kan zijn om een betrouwbare en betrokken partner te vinden voor uw verpakkingsoplossing. Blockline denkt met u mee en levert u gegarandeerd een passend advies. Hiervoor putten wij uit een ruim netwerk van leveranciers en samenwerkingspartners. Dit is de reden dat wij u ook ondersteuning kunnen bieden bij het vinden van de geschikte maatwerkoplossingen.

Blockline is onderscheidend door met u mee te denken, snel, creatief en op basis van een dosis ervaring. Onze taak is pas voltooid als we samen met u een passende oplossing hebben gevonden.

 

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

De innovatie in verpakkingen zorgt voor een groeiend aantal verpakkingsoplossingen waarover u kunt beschikken. Zoals de innovatie in lichtgewicht kunststofverpakkingen. Door het verlagen van het gewicht wordt niet alleen het transport goedkoper, ook de belasting voor het milieu wordt minder.

Om zo snel mogelijk innovaties beschikbaar te maken voor de Nederlandse markt, werkt Blockline samen met hoogstaande partners. En daarmee zijn er kansen volop voor het verder diversifiëren van verpakkingsoplossingen.

En wat te denken van de mogelijkheden om verpakkingen aan te passen aan uw doelgroep. Hierbij kunt u denken aan gemakkelijk te openen verpakkingen of aangepaste vormgeving voor de oudere doelgroep. Blockline kan u hierbij niet alleen adviseren, maar nu al voorzien van talloze oplossingen uit ons standaard assortiment.

Kortom, voor ieder verpakkingsvraagstuk heeft Blockline een passend antwoord. Onze verpakkingsexperts adviseren u graag bij het vinden van de juiste verpakkingsoplossing.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN