Plastic potten

Plastic potten

De plastic potten van Blockline zijn binnen het ruime assortiment verpakkingen in verschillende maten en varianten beschikbaar. Het standaardassortiment bestaat onder andere uit: de Optipot tabletflacons, Plastobel tabletflacons, Plastobel zalfpotten, potten met een schroefdeksel, garantiesluiting of strooikoker.

Naast de standaardopties is Blockline de juiste partner voor het ontwikkelen van uw eigen glazen plastic pot. Uiteraard zijn er mogelijkheden om een plastic pot uit het assortiment van Blockline aan te passen naar uw wensen en productspecificaties. De variëteit in ons standaard assortiment is ruim, maar mocht uw verpakkingsoplossing hier niet tussen staan, bekijk dan onze maatwerkoplossingen of neem direct contact op met één van onze deskundigen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN