Verpakkings-
materiaal

GROOTHANDEL VERPAKKINGSMATERIAAL

Bent u op zoek naar een leverancier met een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen? Dan bent u bij Blockline aan het juiste adres. Blockline is met honderden verpakkingsmaterialen dé verpakkingsspecialist van Nederland. Dagelijks versturen wij diverse verpakkingsmaterialen naar onze klanten opererend in de cosmetische, farmaceutische en veterinaire sector.

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de verpakkingsbranche voorzien wij u graag van een passend advies. Ons assortiment is speciaal ingericht om het maximale voor onze klanten te bieden. Hiernaast kunnen onze experts u helpen met het vinden van de juiste oplossing bij iedere verpakkingsvraagstuk. Onze kernwaarden zijn: snel, grondig en betrokken.

Zo profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring, naast ons uitgebreide netwerk van partners waarmee wij samenwerken.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 
BIJ BLOCKLINE BENT U AAN HET JUISTE ADRES

VERPAKKINGSMATERIAAL KOPEN

Bent u op zoek naar verpakkingen? In ons assortiment vindt u verschillende verpakkingsmaterialen. Deze materialen hebben allemaal een eigen functie. De meeste verpakkingen hebben als taak bescherming te bieden aan kwetsbare goederen en/of gevoelige producten.

Bij Blockline vindt u niet alleen primaire maar ook een reeks aan secundaire verpakkingen. Door onze ervaring in de farmaceutische sector zijn wij expert op het gebied van strenge productie- en veiligheidseisen. Hierdoor kunnen wij onze klanten garanderen dat er wordt voldaan aan alle nodige eisen en protocollen nauwkeurig worden opgevolgd.

Bij Blockline kunt u terecht voor een breed assortiment kunststof verpakkingsmateriaal, aluminium verpakkingsmateriaal, PET verpakkingsmateriaal en PP verpakkingsmateriaal. Staat uw verpakkingsoplossing hier niet tussen? Onze experts helpen u graag aan de juiste oplossing, waarbij maatwerk ook tot onze dienstverlening behoort.

We streven ernaar iedere klant het vertrouwen mee te geven dat er gekozen is voor de beste verpakking, er zonder zorgen een bestelling geplaatst kan worden en dat deze volgens afspraak en zonder verrassingen achteraf geleverd wordt. Onze ambities is het om te bouwen aan een lange termijn relatie met onze klanten op. Daarom kunt u ons zien als partner in verpakkingen. En hebben wij binnen ons standaard assortiment niet de oplossing voor u, dan gaan wij hierbuiten voor u op zoek.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen.

Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN