Witte
y Solá

 
Onze partner in verpakkingen

Witte y Solá, 50 jaar ervaring in de productie van aluminium tubes

Het Spaanse familiebedrijf Witte y Solá (WYS) produceert al sinds 1968 aluminium- en gelamineerde tubes en is daarmee een begrip op de Europese markt. Kenmerkend voor de organisatie is de klantgerichtheid en hoge mate van service waarmee projecten worden opgepakt.

Vooral de jarenlange ervaring uit zich in gestroomlijnde registratieprocessen waarmee, zeker in vergelijk met andere fabrikanten, snelle leveringen gegarandeerd kunnen worden. WYS levert dan ook aan de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld; meer dan 60% van hun omzet komt voort uit deze sector.

Bijzonder is de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie. Een deel van de winst wordt geïnvesteerd in projecten die gericht op welzijn, educatie en sociaal-culturele activiteiten in de regio. Het menselijke aspect, de betrokkenheid bij de klant en de passie voor het product is merkbaar in alle bedrijfsprocessen.

“Onze producten worden vervaardigd met de zorg die onze klanten nodig hebben, met de professionaliteit die de markt vraagt ​​en met de garantie die WYS altijd biedt. We vormen een team dat zich inzet voor bedrijfswaarden die mensen naar resultaten, teamwork, servicekwaliteit en klantenservice leiden.” aldus Sebastien Browaeys (Sales and Marketing Director)

De samenwerking tussen Blockline en WYS dateert al uit 2013. Wij zijn dan ook trots dat wij strategisch partner zijn van WYS voor de Nederlandse markt.

 

Aluminium tubes voor de farmaceutische, cosmetische, DIY en voedingsmiddelen industrie sinds 1968

 

Oplossingen in aluminium tubes voor alle doeleinden

De aluminium tubes van WYS zijn recyclebaar, biologisch afbreekbaar, lichtgewicht, vormbaar en economisch voordelig. Ideaal voor het verpakken, behouden, aanbrengen en dosering van een brede diversiteit aan producten.

Tevens zijn ze makkelijk te gebruiken en te vullen en kunnen ze gebruikt worden voor verschillende doeleinden in de farmaceutische, cosmetische, voedingsmiddelen, chemische en DIY industie.

De verpakking beschermt de inhoud van externe invloeden zoals licht, lucht, water, bacterien, geuren en UV stralen. Dit wordt gegarandeerd door ISO certificaten 15378, 9001 en 14001.

 

Aluminium tubes voor de farmaceutische industrie

De farmaceutische aluminium tubes van WYS zijn ideaal voor het verpakken van crèmes, zalven, andere huidproducten en andere producten die u uw klant wil bieden.

De binnenzijde van de aluminium tubes van WYS zijn speciaal gecoat met een beschermende laag die voorkomt dat de inhoud in contact komt met het aluminium terwijl het product ook beschermt voor externe factoren die de inhoud kunnen beïnvloeden.

Diverse aangeboden farmaceutische tubes kunnen gesteriliseerd worden in een autoclave op 121ºC.

 

Aluminium tubes voor de voedingsmiddelen industrie

De aluminium verpakkingen van WYS zijn ook geschikt om een originele presentatie van sauzen, chutneys, jams, houdbare voedingsmiddelen en mayonaises te realiseren.

De aluminium tubes van WYS zijn zeer geschikt, makkelijk te gebruiken en bewaren voor zowel restaurants en huishoudens.

 

Aluminium tubes voor de cosmetische industrie

De farmaceutische aluminium tubes van WYS zijn ideaal voor het verpakken van (hand)crèmes, zalven, huidolie en andere huidverzorgingsproducten die u uw klant wil bieden.

De eigenschappen van de aluminium tubes van WYS zorgen ervoor dat u uw cosmetische producten kan beschermen van externe invloeden.

De binnenzijde van de aluminium tubes van WYS zijn speciaal gecoat met een beschermende laag die voorkomt dat de inhoud in contact komt met het aluminium terwijl het product ook beschermt voor externe factoren die de inhoud kunnen beïnvloeden. Zo kunt u de kwaliteit van uw producten waarborgen en garanderen.

 

Aluminium tubes voor de DIY en verf industrie

De speciale aluminium tubes van WYS zijn de beste keuze voor het verpakken van lijm, klei, siliconen, verf en andere DIY producten. De applicatie canule van diverse aluminium modellen is ook beschikbaar in verschillende maten om een goede, schone en veilige applicatie van het product te kunnen garanderen.

De eigenschappen van de aluminium tubes maken het de ideale verpakking voor het verpakken van olie- of acryl verf. Dit maakt deze verpakkingen, zonder twijfel, de eerste keuze bij kunstenaars en creatieve opleidingen als het aankomt op het behoud en de kwaliteit van de verf en hun toepassing.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN