Livsane
Sylvia
Harremanse

“De kracht van de mensen achter Blockline is dat ze weten ‘waar Abraham de mosterd haalt’. Dat komt denk ik door hun jarenlange internationale ervaring en uitgebreide netwerk aan partners waarmee ze samenwerken.” 

Logo Livsane

Het verhaal achter
Livsane

De oorsprong van Livsane dateert uit 2012 toen onder deze merknaam exclusief voor de apotheek een range crèmes en zalven werd geïntroduceerd. Al snel vulden producten, voorheen bekend onder de naam Medicaset, InsulMate en de Pill Tool het Livsane assortiment verder aan. Sinds 2017 is Livsane een Europees merk en zijn de producten in ruim 12 landen verkrijgbaar.

Vandaag de dag biedt Livsane de meest complete productlijn exclusief voor de apotheek. Naast indifferente crèmes en zalven, mondspoelingen, wondverzorging en hulpmiddelen heeft Livsane in haar portfolio ook verzorgingsproducten en een VMS- en OTC productlijn.

“De uitdagingen waar wij bij de productontwikkeling voor Livsane mee te maken hebben, zijn niet alleen de hoge kwaliteitseisen al dan niet voortkomend uit de wet en regelgeving. Het is vooral de concurrerende prijs waarmee we producten op de markt moeten zetten. Juist vanwege onze duidelijke positionering: ‘hét alternatief voor een A-merk’ hebben we een belofte waar te maken.

“Mede dankzij de mensen achter Blockline zijn wij keer op keer in staat kwalitatieve en prijs concurrerende producten aan ons Livsane assortiment toe te voegen zonder dat we ons magazijn vol hoeven te leggen met hoge voorraden. De kracht van de mensen achter Blockline is dat ze weten waar Abraham de mosterd haalt.”

 

Blockline denkt grenzeloos

“Het blijft een huzarenstuk hoe de mensen van Blockline met al die verschillende MOQ’s en specificaties per component in staat zijn ons kwalitatieve en prijsconcurrerende producten te leveren zonder dat we ons magazijn vol hoeven te leggen met hoge voorraden. Het getuigt van flexibiliteit en inventiviteit!

Alleen al de consumentenverpakking bestaat uit verschillende componenten: flacon, spray, kartonnen omdoosje, etiket en bijsluiter. Voor zover ik weet komen de componenten uit verschillende landen, van Duitsland, Portugal tot India.

De mensen van Blockline denken echt met je mee. Want zelfs voor de opmaak van het etiket en het omdoosje hebben ze goede DTP’ers in huis. Bij Blockline vind je eigenlijk alles onder één dak”, aldus Sylvia Harremanse, Manager Business Development.

 
VOOR IEDERE VRAAG EEN VERPAKKINGSOPLOSSING

VERPAKKINGEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een leverancier met een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen? Dan bent u bij Blockline aan het juiste adres. Blockline is met honderden verpakkingsmaterialen dé verpakkingsspecialist van Nederland.

Dagelijks versturen wij diverse verpakkingsmaterialen naar onze klanten opererend in onder andere de cosmetische, farmaceutische, veterinaire sector.

Bij Blockline kiest u altijd voor een ruim aanbod primaire en secundaire verpakkingsmaterialen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de verpakkingsbranche voorzien wij u graag van een passend advies. Ons assortiment is speciaal ingericht om het maximale voor onze klanten te bieden. Hiernaast kunnen onze experts u helpen met het vinden van de juiste oplossing bij iedere verpakkingsvraagstuk. Onze kernwaarden zijn: snel, grondig en betrokken.

We streven ernaar iedere klant het vertrouwen mee te geven dat er gekozen is voor de beste verpakking, er zonder zorgen een bestelling geplaatst kan worden en dat deze naar volgens afspraak en zonder verrassingen achteraf geleverd wordt. Onze ambities is het om te bouwen aan een lange termijn relatie met onze klanten op.

Daarom kunt u ons zien als partner in verpakkingen. En hebben wij binnen ons standaard assortiment niet de oplossing voor u, dan gaan wij hierbuiten voor u op zoek.

Zo profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring, naast ons uitgebreide netwerk van partners waarmee wij samenwerken.

 
BIJ BLOCKLINE MAAKT U DE BESTE KEUZE

DE GROOTHANDEL IN VERPAKKINGSMATERIALEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. Blockline heeft haar assortiment aangepast aan de vraag van haar afnemers. Hierdoor kunnen wij bij ieder verpakkingsvraagstuk doorgaans de juiste oplossing uit ons standaard assortiment bieden.

Daarbij is het ook mogelijk om een product op maat aan te passen zodat deze altijd voldoet aan uw wensen. Mocht u op zoek zijn naar een oplossing buiten ons assortiment, dan staan wij u ook graag bij.

In ons assortiment vindt u onder andere glazen flessen, kartonnen dozen en diverse soorten tubes. Maar ook een ruim aanbod flacons en een scala aan plastic potten. Bent u producent of (loon)verpakker in onder andere de cosmetische, farmaceutische of veterinaire branche? Dan vindt u met grote waarschijnlijkheid bij ons de verpakkingsoplossing die u zoekt.

Doordat wij klanten uit verschillende markten bedienen, kunt u altijd bij ons terecht voor uw verpakkingsoplossingen. Met onze geruime ervaring zorgen wij ervoor dat er een passende oplossing geleverd wordt op uw vraagstuk.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN