Luxe
verpakkingen

Luxe verpakkingen

Voor ieder luxe artikel een passende verpakking. Bij Blockline adviseren wij u graag over de laatste innovaties op het gebied van verpakkingen en toepassingsmogelijkheden. Wij leveren onze klanten verpakkingen die aansluiten bij de gewenste profilering van hun product; een kwalitatieve uitstraling zowel online als op het schap.

Bij Blockline kunt u terecht voor al uw verpakkingswensen, hoe complex ook.  In samenwerking met onze partners bieden wij een ruim assortiment luxe verpakkingen. Verpakkingen die uw product in positieve zin doen opvallen. Zo hebben wij een ruime selectie kleuren en vormen die op verzoek aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen.

Beleving en uitstraling spelen zeker bij luxe artikelen een belangrijke rol. Luxueus en stijlvol of juist ingetogen en natuurlijk. Het is een uitdaging de gewenste uitstraling te koppelen aan een uiterst functioneel ontwerp. Het succes van die verpakking wordt namelijk bepaald door de combinatie van vormgeving en bedieningsgemak. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de airless Slidissime verpakkingen uit ons assortiment.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

BLOCKLINE HELPT U MET HET CREËREN VAN TOEGEVOEGDE WAARDE

Consumenten die geïnvesteerd hebben in een hoogwaardig merk, verwachten een bijpassende luxe verpakking.  Tegenwoordig is de uitstraling van een verpakking al doorslaggevend. Hiervoor heeft u een expert nodig die samen met u op zoek gaat naar dé verpakkingsoplossing.

 

Luxe verpakkingsdozen

Blockline is door de jaren heen uitgegroeid tot een aanbieder met een breed en divers productassortiment, waaronder diverse luxe verpakkingsdozen. Wij leveren als onderdeel van de handelsonderneming Brocacef Supplies & Services, kwalitatief hoogwaardige verpakkingsdozen aan onder andere klanten in de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche. Hiervoor zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en creëren we toegevoegde waarde, waarbij het bestelgemak centraal staat.

Alle soorten verpakkingsdozen, bij Blockline bestelt u ze allemaal op één adres. Wij hebben al ruim meer dan 60 jaar ervaring en streven altijd naar een stabiele en langdurige samenwerking met klanten en leveranciers. Ons team van experts kan u helpen bij het vinden van de juiste verpakkingsoplossing of het nu gaat om een (standaard) primaire of secundaire verpakking.

Natuurlijk kunt u bij Blockline ook terecht voor maatwerk. En voor alle vraagstukken die hiermee samenhangen, zoals materiaalkeuze en bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking.

Om echt onderscheidend  te kunnen zijn, heeft u een totaalproduct nodig. Naast ons standaard verpakkingsassortiment kunnen wij verder met u meedenken over uw concept: van vorm tot kleur en van materiaal tot en met bedrukking. We zoeken met u samen de beste opties uit met oog voor de gewenste uitstraling, duurzaamheid en met inachtneming van de wet- en regelgeving.

 

Luxe verpakkingsmaterialen

Een klant wil waar voor zijn geld, een luxe product met een verpakking die hierbij aansluit. Met de ruime keuze in de markt heeft u een verpakking nodig die onderscheidend is, een totaalconcept. Graag adviseren wij u over de materiaalkeuze. Alles met als doel een luxe verpakking te leveren die volledig voldoet aan de specificaties voor uw product. Zoals de luxe verpakkingen; Giotto glazen pottenLaurence glazen potten, de Linea schroefpot en onze standaard cosmetica potten.

Naast ons standaardassortiment met een ruime selectie aan luxe verpakkingen, bieden wij ook maatwerkverpakkingen. Graag denken we met u mee over een verpakking die onderscheidend is in materiaalkeuze, vorm, kleur en bedrukking. Samen met u gaan we voor de beste optie: met de gewenste uitstraling, duurzaamheid en rekening houdend met de wet- en regelgeving.

Bij Blockline kunt u terecht voor al uw verpakkingswensen, hoe complex ook.  In samenwerking met onze partners bieden wij een ruim assortiment verpakkingen voor luxe verpakkingsoplossingen. Verpakkingen die uw product in positieve zin doen opvallen. Zo hebben wij een ruime selectie kleuren en vormen die op verzoek aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN