Sluitingen voor flessen

Sluitingen voor flessen

De doppen en verstuivers Blockline zijn binnen ons ruime verpakkingsassortiment in talrijke varianten beschikbaar. Het standaardassortiment bestaat onder andere uit: Flip-top, garantie en kindveilige doppen naast de bekende schroefdoppen. Doppen voor glazen en kunststof flessen, u vindt ze bij Blockline.

Uiteraard adviseren en helpen wij u bij het vinden van doppen, sluitingen en deksels die voldoen aan uw wensen en productspecificaties. Want voor alle flessen, potten en spuiten helpen wij u aan een passende sluiting.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN