ISO
certificering

ISO certificering

Bij Blockline staan kwaliteit en zorgvuldigheid hoog in het vaandel. Daarom zijn wij trots op ons ISO certificaat. In vrijwel iedere sector is het ISO 9001 certificaat een begrip: het is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

ISO 9001 is tot stand gekomen door een samenwerking tussen organisaties wereldwijd en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Het certificaat wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization.  In Nederland wordt de norm gepubliceerd door NEN met als volledige titel NEN-EN-ISO 9001.

Door aan deze maatstaven te voldoen waarborgen wij dat alle producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

“We verbeteren continue de kwaliteit om steeds beter aan de behoeften van onze klanten te kunnen voldoen.”

ISO

 

ISO management en organisatie

Als één van de eerste organisaties op de Nederlandse markt beschikten wij al over het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het managementsysteem in een organisatie. Een nieuwe versie van deze norm is sinds september 2015 van kracht. Het ISO certificaat laat zien dat volgens een modern managementsysteem gewerkt wordt, op basis waarvan de organisatie zich kwalitatief verder kan ontwikkelen.

Het ISO certificaat is een internationaal erkend kwaliteitscertificaat, welke door een onafhankelijke, onpartijdige en deskundige instelling wordt afgegeven. Met de certificering van ISO 9001 tonen wij als organisatie dat we aan de eisen van onze opdrachtgevers of toezichthouders voldoen en de betrouwbaarheid van onze producten kunnen valideren.

Om als organisatie de ISO 9001:2015 certificering te behouden vindt er een driejarige cyclus van audits plaats waarbij een onafhankelijke partij vaststelt of wij aan de eisen in de norm voldoen. Het doel hiervan is om betrouwbare processen te leveren die de klant verwacht en daar continu in blijven verbeteren.

ISO

 

Kwaliteitswaarborging

Naast ISO 9001 beschikken wij over het Predikaat Betrouwbare LeverancierDit predikaat wordt toegekend door het WINAp en geeft aan dat wij voldoen aan de strenge voorwaarden, die aan een toeleverancier van de ziekenhuisapotheken en openbare apotheken worden gesteld.

Sinds 2001 worden door de NVZA-werkgroep Beoordeling Toeleveranciers audits gehouden bij leveranciers (van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en medische bulkgassen) die producten leveren die in geneesmiddelen worden verwerkt. De basis hiervoor is artikel 2 van het Besluit Geneesmiddelenwet.

Hierin staat dat voor geneesmiddelen die in de apotheek worden bereid ‘deugdelijke bestanddelen’ moeten worden gebruikt. Een audit is samen met de ingangskeuring een middel om informatie over deze deugdelijkheid te vergaren. Auditrapporten zijn te raadplegen via www.knmp.nl of via het Kennisplein van de NVZA.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN