Innovatieve
verpakkingen

Innovatieve verpakkingen

Verpakkingen moeten steeds creatiever, esthetischer en vooral persoonlijker worden. Het aantal producten dat ieder jaar op de markt komt groeit nog steeds dus het blijft belangrijk om als product en merk op te vallen. Het is tegenwoordig niet alleen van belang om naar producteigenschappen te kijken, u verkoopt een volledig concept.

Door steeds meer producenten wordt geëxperimenteerd met gepersonaliseerde verpakkingen. Nieuwe technologieën spelen hierbij een belangrijke rol. Met online platforms, apps en andere moderne technieken wordt een ervaring gecreëerd die verder gaat dan het product. De verpakking als drager van het concept speelt hierbij een belangrijke rol.

Blockline kan u adviseren bij het vinden van een verpakkingsoplossing die aansluit bij de volledige merkbeleving.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

 

Innovatieve oplossingen verpakkingen

Ook op het gebied van innovatie is Blockline uw partner. Door ons uitgebreide netwerk aan leveranciers en partners zijn wij altijd op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van verpakkingen.

Neem de airless dispensers uit ons assortiment. Deze zijn gemaakt uit verschillende materiaalsoorten en innovatieve technieken. De verpakkingen zijn geschikt voor farmaceutische bereidingen en cosmetische producten. Met een airless dispenser kunt u bijvoorbeeld cosmetische producten zoals crèmes en gels makkelijk doseren en wordt onnauwkeurige dosering tot een minimum beperkt.

Het unieke systeem zorgt er verder voor dat uw product luchtdicht verpakt blijft. Doordat er geen contact meer mogelijk is met buitenlucht blijft uw product of bereiding langer stabiel. Dit maakt het systeem hygiënisch en vermindert het de kans op contaminatie met micro-organismen. De accurate dosering en het eenvoudige gebruik maken de airless dispensers tot een onderscheidende, gebruiksvriendelijke verpakking.

Kijk hier voor meer informatie over onze assortimentslijn in innovatieve airless dispensers.

Onze partner in innovatieve verpakkingen

Om ervoor te zorgen dat wij de meest innovatieve verpakkingsoplossingen (op maat) kunnen leveren werken wij samen met de RPC groep (onderdeel van BERRY). Bekijk hier het proces in innovatieve conceptontwikkeling.

 

Innovatieve verpakkingen op maat

Blockline mag zich met trots leverancier noemen op het gebied van innovatieve (airless) verpakkingen. Zo bieden wij de producten aan van  bekende leveranciers als Berry Bramlage en Eurovetrocap. In ons standaardassortiment bieden wij diverse soorten airless dispensers: de AirFree Vinci en de AirFree Vinci XXL, de Airless Nina, diverse Sliddissime airless potten, de Goya Airfree, Mezzo en Micro dispensers en de Vega Airfree Ecosolution.

Naast ons standaard assortiment zijn wij voor u ook de partner in het vinden van de juiste innovatieve verpakking op maat. Door onze ruime ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij voor iedere verpakkingsvraagstuk een oplossing bieden. Afhankelijk van uw product, voorzien wij u graag van passend advies. Wilt u meer weten over onze innovatieve verpakkingen of onze mogelijkheden op maat? Neem dan contact op met één van onze verpakkingsexperts.

 

Kunststof of glazen verpakkingen?

Voor de juiste keuze in materiaal moeten er veel variabelen in overweging worden genomen. Sommige producten kunnen gemakkelijk beïnvloed worden, dienen beschermd te worden of moeten aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. U wilt een verpakking die past bij uw product. Dit geldt voor zowel primaire als secundaire verpakkingen. Zo heeft ieder materiaal voor- en nadelen.

Een mooie eigenschap van plastic is dat het weinig weegt, in alle vormen, maten en kleuren leverbaar is. Een voordeel van glas daarentegen is dat het nagenoeg voor 100 procent en voor eeuwig recyclebaar is, dat het voedsel een langere levensduur geeft dan plastic en ook dat consumenten het meer waarderen dan plastic. Kartonnen verpakkingen zijn licht, goed recyclebaar en worden duurzaam geproduceerd uit houtpulp.

Alle voor- en nadelen op een rij, vaak zijn er meerdere verpakkingsoplossingen geschikt voor uw product. Bij Blockline willen wij graag met u meedenken, u adviseren en uw verpakkingsvraag realiseren. Onze verpakkingsexperts staan voor u klaar.

 
WAAROM BLOCKLINE

DE VOORDELEN

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. U kunt bij ons terecht voor primaire en secundaire verpakkingen. En door onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij verpakkingsvraagstukken uit diverse markten oplossen. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim verpakkingsassortiment, met ruimte voor maatwerk. Daarbij zijn wij ook specialist op het gebied van innovatie. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande partners in de verpakkingssector, als exclusief leverancier.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • Meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN