Product
verpakkingen

 
Voor iedere vraag een verpakkingsoplossing

Verpakkingen op maat

Bent u op zoek naar een leverancier met een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen? Dan bent u bij Blockline aan het juiste adres. Blockline is met honderden verpakkingsmaterialen dé verpakkingsspecialist van Nederland.

Dagelijks versturen wij diverse verpakkingsmaterialen naar onze klanten opererend in onder andere de cosmetische, farmaceutische, veterinaire sector.

Bij Blockline kiest u altijd voor een ruim aanbod primaire en secundaire verpakkingsmaterialen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de verpakkingsbranche voorzien wij u graag van een passend advies. Ons assortiment is speciaal ingericht om het maximale voor onze klanten te bieden. Hiernaast kunnen onze experts u helpen met het vinden van de juiste oplossing bij iedere verpakkingsvraagstuk. Onze kernwaarden zijn: snel, grondig en betrokken.

We streven ernaar iedere klant het vertrouwen mee te geven dat er gekozen is voor de beste verpakking, er zonder zorgen een bestelling geplaatst kan worden en dat deze naar volgens afspraak en zonder verrassingen achteraf geleverd wordt. Onze ambities is het om te bouwen aan een lange termijn relatie met onze klanten op.

Daarom kunt u ons zien als partner in verpakkingen. En hebben wij binnen ons standaard assortiment niet de oplossing voor u, dan gaan wij hierbuiten voor u op zoek.

Zo profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring, naast ons uitgebreide netwerk van partners waarmee wij samenwerken.

 
Bij Blockline maakt u de beste keuze

De groothandel in verpakkingsmaterialen

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. Blockline heeft haar assortiment aangepast aan de vraag van haar afnemers. Hierdoor kunnen wij bij ieder verpakkingsvraagstuk doorgaans de juiste oplossing uit ons standaard assortiment bieden.

Daarbij is het ook mogelijk om een product op maat aan te passen zodat deze altijd voldoet aan uw wensen. Mocht u op zoek zijn naar een oplossing buiten ons assortiment, dan staan wij u ook graag bij.

In ons assortiment vindt u onder andere glazen flessen, kartonnen dozen en diverse soorten tubes. Maar ook een ruim aanbod flacons en een scala aan plastic potten. Bent u producent of (loon)verpakker in onder andere de cosmetische, farmaceutische of veterinaire branche? Dan vindt u met grote waarschijnlijkheid bij ons de verpakkingsoplossing die u zoekt.

Doordat wij klanten uit verschillende markten bedienen, kunt u altijd bij ons terecht voor uw verpakkingsoplossingen. Met onze geruime ervaring zorgen wij ervoor dat er een passende oplossing geleverd wordt op uw vraagstuk.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN