Kartonnen dozen


Materiaal
Eigenschappen
GMP
Kleur

Kartonnen dozen

De kartonnen dozen van Blockline zijn binnen het ruime assortiment verpakkingen in diverse maatvoeringen beschikbaar. Naast de standaard kartonnen dozen, die ideaal zijn voor het verpakken en opslaan van producten, hebben we een scala aan kartonnen verpakkingsoplossingen in ons assortiment.

Ook wanneer u specifieke wensen heeft ten aanzien van kartonnen dozen denken wij graag met u mee en adviseren wij u graag over een oplossing op maat. Bijvoorbeeld voor dozen met speciale afmetingen, maar ook dozen voor specifieke producten als flessen, drukwerk of gevaarlijke stoffen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN