Contact
Opnemen

Heeft u een vraag?

Laat hieronder een bericht voor ons achter. Één van onze verpakkingsexperts neemt contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.

Contactgegevens

 

T. +31 (0)30-686 22 55
E. info@blockline.nl

Postadres: Postbus 1558
3600 BN Maarssen

Bezoekadres:

Straatweg 2
3604 BB Maarssen

 

De voordelen van Blockline

Maak kennis met Blockline de verpakkingsactiviteit van Brocacef B.V. speciaal voor u als leverancier, producent of (loon)verpakker in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche. Sinds 1964 leveren wij al kwaliteitsverpakkingen en oplossingen op maat. Eerst als Bloklandpack (kortweg Blockland), nu onder de naam Blockline.

Alle verpakkingen binnen ons assortiment betrekken wij als (exclusief) distributeur van leveranciers die naar onze kwaliteitsstandaarden opereren. Wilt u verpakkingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, dan hebben wij daarvoor onze eigen Blockline verpakkingslijn. Deze is GMP proof. Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij in staat bijna ieder verpakkingsvraagstuk op te lossen.

Waarom u voor Blockline kiest:

  • Garantie in hoogste productkwaliteit
  • 55 jaar ervaring in de verpakkingsbranche
  • Levert maatwerk en innovatie
  • Oplossingsgericht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN