Glazen potten

Categorieen


Materiaal
Eigenschappen
GMP
Kleur

Glazen potten

De glazen zalfpotten van Blockline zijn binnen het ruime assortiment verpakkingen in verschillende maten beschikbaar. Het standaardassortiment bestaat uit een drietal bruine glazen zalfpotten, geleverd met dop. Deze glazen potten zijn o.a. geschikt voor zalven die niet in kunststof mogen worden verpakt.

Naast standaardoplossingen is Blockline voor u de juiste partner als het gaat om het realiseren van uw specifieke verpakkingseisen door het aanbieden van geschikte alternatieven. De variatie in glazen potten uit ons standaard assortiment is divers, maar mocht de verpakkingsoplossing van uw keuze hier niet tussen staan? Bekijk dan onze maatwerkoplossingen of neem direct contact op met één van onze verpakkingsdeskundigen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN