Gelatine Capsules


Materiaal
Eigenschappen
GMP
Kleur

Gelatine Capsules

Gelatine CapsulesDe capsules in het assortiment van Blockline worden volgens strenge eisen geproduceerd. Het vulvolume en het formaat van de capsules ligt vast in de Europese Farmacopee. De capsules die wij in ons assortiment voeren zijn van gelatine gemaakt en kleurloos transparant. Wij kunnen u capsules in verschillende maten aanbieden. De capsules worden geleverd in dubbele PE zakken, potten en in kaarten.

Alle capsules in ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Op aanvraag hebben wij voor u de analysecertificaten beschikbaar. Daarnaast kunnen wij u ook een capsuleerapparaat leveren. Hiermee kunt u de capsules eenvoudig vullen. Dit is niet alleen een hygiënische manier van afvullen, maar zeker ook een efficiënte manier doordat u tijd- en kostenbesparend te werk gaat.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MAATWERKOPLOSSING DIE VOLDOET AAN UW SPECIFIEKE WENSEN?

Blockline is uw professionele partner in verpakkingen. Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met zowel primaire als secundaire verpakkingen. Ons uitgebreide netwerk van partners zorgt ervoor dat geen verpakkingsvraagstuk voor ons onbeantwoord blijft. Op basis van uw productspecificaties geven wij u advies over het gebruik van glas, kunststof, aluminium of een andere materiaalsoort. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, meest innovatieve verpakking of bieden u slimme alternatieven. Kortom, voor u doen we graag dat stapje extra.

MAATWERKOPLOSSINGEN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN